Ynt: Motor arıza lambası (1.4turbo)
dün bende de yandı bugun bişi olmadı.bende sotede takip ediyorum.umarım tekrar yanmaz
dün bende de yandı bugun bişi olmadı.bende sotede takip ediyorum.umarım tekrar yanmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
twix link' Alıntı:Bende de 1 hafta once bu ışık yandı ve bu günlerde söndü kafasına göre takılıyo araç 14.Turbo ve 15.000 km de aşşağı yukarı 2013 model yanlız benim şöyle bir sorum var aracı Ankara Reis den aldım ve şu an iş dolayısıyla İstanbulda yaşıyorum artık garanti heryerde geçerlimi yoksa sadece aracı aldığım yermi garanti sunuyor acaba ?
twix link' Alıntı:Bende de 1 hafta once bu ışık yandı ve bu günlerde söndü kafasına göre takılıyo araç 14.Turbo ve 15.000 km de aşşağı yukarı 2013 model yanlız benim şöyle bir sorum var aracı Ankara Reis den aldım ve şu an iş dolayısıyla İstanbulda yaşıyorum artık garanti heryerde geçerlimi yoksa sadece aracı aldığım yermi garanti sunuyor acaba ?
Manifolt arizasi olabilir.UnStabLe link' Alıntı:Değerli forum üyeleri şu an eskişehir deyim günü birlik geldim afyondan yaklaşık 200km yoldan sonra stop ettim4-5saat sonra çalıştırdiktan sonra araç bu sarı renkli motor arıza lambasini yaktı hiç tekleme silkme gibi bir sorun yok motoru açtım baktım bir sorun yok gibi görünürde ses de bir sorun yok sadece telefon taktik usbye başka birşey de yapmadık onunla da alakası yok
Arabanın km si 31bin geçen ay bakım yaptırdım özel servis de en iyi parçaları kullandık hatta konu da açtım bujiler servis den daha önceden değişmişti bakımda yağ filtreler değişti tabi garanti dışı oldu araç normalde de garanti bitmesine bir ay kaldı ne yapayım şimdi sapıttim kaldım
teşekkürler abi şimdi afyona geldim otoparkta kaldı bunları yazarken araba iki saat o ara sönmüş 150 km yol geldi yanmadı hala bilmiyorum ne olur garantiye dahiletmez zannediyorum çünki özel servis de bakım yaptırdık :BÖLENT link' Alıntı:Manifolt arizasi olabilir.
Bi zarari olmaz yolda birakmaz sizi.
Garantilik bisey yok kardesim emme manifoltunu sokup gaz kelebegini temizleyince duzeliyor.UnStabLe link' Alıntı:teşekkürler abi şimdi afyona geldim otoparkta kaldı bunları yazarken araba iki saat o ara sönmüş 150 km yol geldi yanmadı hala bilmiyorum ne olur garantiye dahiletmez zannediyorum çünki özel servis de bakım yaptırdık :