Motor BEYNİ tamiri??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mertttt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2001 astramında arıza lambası yanmıstı cihazda gaz pedalından dediler pedalı yenisiyle değiştirdik sorun yine gecmedi arabada gitmeme hantallık devam etti sorun beyindenmiş yenisine 2000 tl dediler ankarada beyni tamireden yer var bende orada tamir ettirdim 1 senedir biniyorum sorun yok astralarda bu sorun cok oluyomus beyni tamir eden yer öyle söylemişti
isteyen olursa burdan verilebiliyorsa telefon numarasını verebilirim ben karabükde oturuyorum sırf beyin tamiri için gittim ankaraya memnun kaldım tavsiye ederim
telefon no sunu verebilir misiniz???bi de ankara yeri nere?adı ne tam olarak??

arkadaşlar benim aracımdada aynı arıza var uzun süredir böyle binmek zorunda kaldım arabaya. dediginiz yerin telefon numarasını bende alabilirmiyim acaba?

isterseniz ikitelli'de arkadaşım var işinin ehlidir. porsche - bmw yetkili servislerinden kendisine getiriyorlar... gerekli yardımı yapacaktır.

Bizim arkadaşın merivasının beyni bozulmuştu. Servis tokattaki elektronikçi ustaya gönderdi tamir edildi . Araç sorunsuz çalışıyor..

2001 astramında arıza lambası yanmıstı cihazda gaz pedalından dediler pedalı yenisiyle değiştirdik sorun yine gecmedi arabada gitmeme hantallık devam etti sorun beyindenmiş yenisine 2000 tl dediler ankarada beyni tamireden yer var bende orada tamir ettirdim 1 senedir biniyorum sorun yok astralarda bu sorun cok oluyomus beyni tamir eden yer öyle söylemişti
isteyen olursa burdan verilebiliyorsa telefon numarasını verebilirim ben karabükde oturuyorum sırf beyin tamiri için gittim ankaraya memnun kaldım tavsiye ederim
hemşerim benim de aynı sorunum var numarasını bana yazar mısın oranın

ankarada nerde bendede aynı sorun var gardas yazarmısın telini

Geri