Motor Elektroniği Arıza Lambası...İmdattt!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bahobel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aküyü sök veya sökme o senin bileceyin iş ben duyduyumu söyledim bunu yapmışlar ve ışık sönmüş başka dicek lafım yok

bende de 1.8 bertone var benimkindede yanıyodu o ışık 97 oktandan değil pis benzinden yanıyomuş servis öle söyledi akabinde ateşleme hattı bozuldu ateşleme hattını değiştirdim şimdi hiç bi problem yok allaha şükür o ışığı görünce sinirim bozuluyodu :)

bu arada 97 oktan kullanmamın bi sakıncası olur mu merak ettim şimdi :s

bende de 1.8 bertone var benimkindede yanıyodu o ışık 97 oktandan değil pis benzinden yanıyomuş servis öle söyledi akabinde ateşleme hattı bozuldu ateşleme hattını değiştirdim şimdi hiç bi problem yok allaha şükür o ışığı görünce sinirim bozuluyodu :)

97 oktan kullandım herhangibir sorun yaşamadım

Herkes farklı bir şey söylüyo. Böyle belirsiz problemler soğuttu beni araçtan... Şu mudur bu mudur diye arabanın oynanmadık yeri kalmayacak diye dokundurmuyorum vallahi...

mete senin sorunun cevabı bu

aküyü sök veya sökme o senin bileceyin iş ben duyduyumu söyledim bunu yapmışlar ve ışık sönmüş başka dicek lafım yok

Arkadaşım ben bugün aldım Astra G. Aküsünü değiştirdim, aküyü değiştirince motor arıza lambası yandı :) Yanmayan lamba yandı :)

Enteresan hakkaten, götürsen bi türlü götürmesen acabalarla sürmeye devam edecez :)

Arkadaşım ben bugün aldım Astra G. Aküsünü değiştirdim, aküyü değiştirince motor arıza lambası yandı :) Yanmayan lamba yandı :)

Enteresan hakkaten, götürsen bi türlü götürmesen acabalarla sürmeye devam edecez :)

hayırlı olsun dostum. Opel lerden ciddi anlamda soğudum. Alırken opel alma demişlerdi fakat ben dinlemedim milleti. Tamam çok güzel dikkatleri üzerine çekiyo ama bu arazı çıldırttı beni...

Geri