2 Ağu 2017 #1 R rvcorsa Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Tem 2017 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Selamlar aracım 1,7 dti corsa motor içi krom boru yapmak istiyorum ancak yaptıracak bir yer bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
Selamlar aracım 1,7 dti corsa motor içi krom boru yapmak istiyorum ancak yaptıracak bir yer bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
2 Ağu 2017 #2 beyaz guvercin Kayıtlı Kullanıcı 06-Ankara Katılım 3 Haz 2008 Mesajlar 5,646 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 44 facebook ta egzozcu ali satıyordu komple
3 Ağu 2017 #3 tayfux Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 30 Eki 2006 Mesajlar 1,006 Tepkime puanı 271 Puanları 83 hocam ısınma fazla oluyor haberin olsun.. özellikle hava filtresini yapanlar çok da memnun değil..
3 Ağu 2017 #4 D Druids Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ağu 2016 Mesajlar 32 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Topkapıda tim1 de sami usta var 1.7 üstadıdır kendisi size yardımcı olacaktır Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Topkapıda tim1 de sami usta var 1.7 üstadıdır kendisi size yardımcı olacaktır Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
4 Ağu 2017 Konuyu Başlatan #5 R rvcorsa Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Tem 2017 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 0 beyaz guvercin' Alıntı: facebook ta egzozcu ali satıyordu komple Genişletmek için tıkla ... bende şuan sakaryada olduğum için egzozcuda bişeyler yaptım elimden geldiğince bakalım nereye kadar götürecek teşekkür ederim
beyaz guvercin' Alıntı: facebook ta egzozcu ali satıyordu komple Genişletmek için tıkla ... bende şuan sakaryada olduğum için egzozcuda bişeyler yaptım elimden geldiğince bakalım nereye kadar götürecek teşekkür ederim
4 Ağu 2017 Konuyu Başlatan #6 R rvcorsa Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Tem 2017 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 0 tayfux' Alıntı: hocam ısınma fazla oluyor haberin olsun.. özellikle hava filtresini yapanlar çok da memnun değil.. Genişletmek için tıkla ... aksine daha az ısınmaya başladı ama bakalım daha yeni ilk günü
tayfux' Alıntı: hocam ısınma fazla oluyor haberin olsun.. özellikle hava filtresini yapanlar çok da memnun değil.. Genişletmek için tıkla ... aksine daha az ısınmaya başladı ama bakalım daha yeni ilk günü
4 Ağu 2017 Konuyu Başlatan #7 R rvcorsa Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Tem 2017 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Druids' Alıntı: Topkapıda tim1 de sami usta var 1.7 üstadıdır kendisi size yardımcı olacaktır Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... İstanbula gider gitmez uğrarım teşekkür ederim
Druids' Alıntı: Topkapıda tim1 de sami usta var 1.7 üstadıdır kendisi size yardımcı olacaktır Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... İstanbula gider gitmez uğrarım teşekkür ederim
6 Tem 2018 #8 R RfatCetinkaya Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Ara 2017 Mesajlar 19 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Dikkat et ısınma konusuna. Şikayet edilen konulardan bir tanesi !