merhaba arkadaşlar daha önce bununla karşılaşan varmı bilmiyorum .aracı yeni aldım aracım corsa c 2001 1.4 comfort 99.000 km de benzinli aracın bakım tam
değişenleri sayıyorum önce
hava filtresi bosch
yağ filtresi gm
bujiler gm
motor yağı 0/40 castrol egde
benzin filtresi gm
polen filtresi bosch
egr değişti sıfır delphi
katalizör değişti sıfır
v kayışı
triger seti gm
tabi bunlar değişmeden önce daha kötüydü tabi ama yinede bi sorun var
sabah ilk çalıştırma tek marş saniyede sorunsuz .yokuşta 10 kişi bile binse it gibi gidiyo .ama motor ısınınca 80 dereceye falan geliyo o araba gidiyo sanki eşek arabası geliyo araba bayılıyo böyle geberiyo sanki .stop ediyorum ve tekrar çalıştırıyorum tek marş ama bu rolenti ilk başta yerlerde sonradan düzeliyo
ama araba yine aynı yığılıp kalıyo araba .başına gelen varsa lütfen paylaşalım .not aracı cihaza bağlattım ama sorunyok
değişenleri sayıyorum önce
hava filtresi bosch
yağ filtresi gm
bujiler gm
motor yağı 0/40 castrol egde
benzin filtresi gm
polen filtresi bosch
egr değişti sıfır delphi
katalizör değişti sıfır
v kayışı
triger seti gm
tabi bunlar değişmeden önce daha kötüydü tabi ama yinede bi sorun var
sabah ilk çalıştırma tek marş saniyede sorunsuz .yokuşta 10 kişi bile binse it gibi gidiyo .ama motor ısınınca 80 dereceye falan geliyo o araba gidiyo sanki eşek arabası geliyo araba bayılıyo böyle geberiyo sanki .stop ediyorum ve tekrar çalıştırıyorum tek marş ama bu rolenti ilk başta yerlerde sonradan düzeliyo
ama araba yine aynı yığılıp kalıyo araba .başına gelen varsa lütfen paylaşalım .not aracı cihaza bağlattım ama sorunyok