Motor ısınmıyor

Ya pazar pazar sizide yordum biraz ama kusura bakmazsınız inş.
Problemimi şu şekilde çözmeye çalışacam ...Anladığım kadarıyla bizim termostat rahmetli olmuş. İlk önce bi parçacıdan bi termostad alacağım.Sonra torumer arkadaşın dediği yerlere bi bakacağım (motorun soluna) Elimdeki parçaya uyan bi parça bulabilirsem sökebilirmiyim diye kontrol edip eğer yapa bileceğim gibi bişi ise (ki zannediyorum öle bişi gibi geldi bana..Yani bi hortum bide vida varsa :) ) kendim yapmaya çalışacağım...Diyelimki Parçayı bulamadım yada buldum sökemedim yada söktüm takamadım.. Yeni parçayı,eski parçayı,arabayı kucaklayıp tamirciye giderim veririm hepsini gelirim. Nasıl iyi fikir değilmi.Hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkür ederim

bence de iyi fikir de arabayı kucaklarken dikkat et istersen kardeş, belini incitme :)

bu termostat kaç liralık bişi?

Termostat ve işçilik çok pahalı birşey değil hepsi toplam en fazla 40-50 ytl yi geçmez termostat+antifiriz+işçilik bence bir ustaya göstersen ve yaptırsan daha ıyı olur,termostat değiştirmek önemsiz birşey gibi görünsede, işi bilmiyen bir kişi daha çok masraf acılmasına sebep olabılır ama karar senın kolay gelsin

termostat borusunun kelepçesini açmak için, kurt pense de denen ayarlı penseler var, onlardan kullan. korkma. akan suyu mümkün mertebe biyere bulaştırtma ama, bulaşırsa da korkma. termostatın yatağı temizdir aslında kaymak gibi ama biraz tortu varsa da bezle şöyle bi sildiriver kendi suyuyla. eksilen antifirizli suyun yerine, aynı renkten, 1 e 1 karıştırıp tamamla.

Ben olsam işin ehline yaptırırım ama otomobil senin

Geri