Motor kaputunda hafif deformasyon

Ynt: Motor kaputunda hafif deformasyon

Geçen gün kapalı otoparkın ışıkları altında farkettim. Aynı şekildeki büküm izleri kaputun cama en yakın olan kısmında da ortaya çıktı.

Bu arada kaputu aradaki yaprakları temizlemek için birkaç kez açıp kapattım, fakat çok nazik bir şekilde. Öyle kaput ile gövde arasında sıkışan bir nesne de gözüme çarpmadı.

Bundan 2 yıl önce de fara en yakın destek noktasında sealar çekmesi olmuştu.Bence kaput tasarımında bir hata var. Sıcağa-soğuga, açmaya-kapamaya gelmiyor.

Aynı durum benim aracımın kaput açma kısmında da var..

Merhaba arkadaslar resimde gosterilen yerde bendede bukulme var ama benim aracima birinin uzerine bastirmasi ile olustu cok canimi sıkıyor.dun bir arkadasim yagli cekiç diye bir ustanin oldugunu soyledi ve duzeltme yaptigi araclari gorunce bizim sorun cok ufak gozukuyor.ama cok can sıkıcı.boyasiz duzeltme yapmasi benim aklima yatti bilgi alip ustaya cozdurmeyi dusunuyorum.

Büküme yakın yerde ise yapılacak fazla bir şey yok diyorlar.

Benim kaputun en arkasında 2 adet ufak göcük var, görenler buraya bir darbe gelmis diyorlar.Rahatsız etmiyor, fakat uygun fiyata yapan olursa boyasız göçük düzelttirme ile yaptırıcam.

Geri