Motor kaputunun altında ne var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iason
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Erman abi motorun üstünden geçen boru nereye gitti. cahilliğime ver kusura bakma :)
direk aşağıdan vermişsin sanırım. hava filtresi mi o :D

Aynen Giray, mantar filtre. Orijinalde bulunan aparat hem yolu uzatıyor, hem de motorun tam üzerinden geçtiği için havayı ısıtıyor. Yurt dışında görmüştüm iptal uygulamalarını, ben de yapayım dedim.

benimkinde hiç değişiklik yok, orjinali neyse o.. Sadece kutu için Green filtre var okadar..

bu arada aracım 2004 model Corsa C Cosmo, 42bin km.'de..

grnt003kv6.jpg

benimki savaş abinin bordo olanı. tewk fark, lpg enjektorlerı ve regulatoru :D

Teşekkürler.. Ben bugün bir hevesle çekmek için indim ama sonra 29 Ekim gösterilerini izlemeye falan gidince kaynadı, unuttum. Artık haftasonu çekim yaparım. Zaten standart Astra 1.6 motoru, pek öyle merak edilecek bir yanı yok. Cumartesi ben de ekleyeceğim.

Ama İngiliz elemanların motorlarındaki itinaya hayran kalmamak elde değil. İki örnek daha (OPC'nin Carbon kaplamalara dikkat)

PA160046.jpg

cc.jpg

Son düzenleme:
Aynen Giray, mantar filtre. Orijinalde bulunan aparat hem yolu uzatıyor, hem de motorun tam üzerinden geçtiği için havayı ısıtıyor. Yurt dışında görmüştüm iptal uygulamalarını, ben de yapayım dedim.

imzada uzun borulu olan kalmış ama :D

motorlarınız cillop gibi görünüyo arkadaşlar ya, sürekli yıkatıyomusunuz hepiniz??
benimkinin görüntü içler acısı kalır bunların yanında
ingilizlerin kromlu vauxhallarını demiyorum onlar ayrı :)

yaw arkadaşlar şu akülerin üstündeki kılıf tarzı bişey var nerden bulabiliriz onu:D. benim kablolar falan bayaa kötü duruyo

yaa şimdii o başta koyulan resimlerden sonra gelde kendi resmini koy:Dheves filan kalmadı yani:)

opc mavisi rengi süper ayrıca motorlarda süper teşekkürler:)

p10207481zy8.jpg
p10207431an0.jpg
p10207421xr3.jpg

buda bizim kaput altı beğenirsiniz umaraım

Son düzenleme:
Geri