motor silk katkı maddesi

Salim bey siz bu ürünü satıyormusunuz yoksa?ben kendi adıma kullandım ve 5 para etmez diyorum.üstüne basa basa tekrarlıyorum.kaliteli bir yağ kullanın yeterli.bunlara aldanmayın

yoo sattığımı nereden çıkardınız.siz 5 para etmez derken neye dayanıyosunuz bilmiyorum ama bu sizin fikrinizdir, katılmıyorum ama saygı duyuyorum.bende faydalı olduğunu düşünüyorum.katılmayabilirsiniz ama saygı duymalısınız.satıyomusunuz falan gibi suçlamalar biraz ayıp oluyor bence.

Herkeste bir ön yargı var bu katıklardan kullanmayın faydası yok vs.vs Gardaşım kullandınmı? kullananı gördünmü? hemen ön yargı ön yargı. Benim yarın yağ değişimim var bor power de kattıracam faydasını görürsem yazarım.

ben kullandım o yüzden ısrarla yazdım.karar sizin ...

ankarada uygun fiyata satan bir yer buldum.üstelik filtreler ve yağ daha uygun fiyatlı satıyolar.bunlar toptancısıymış.hepsiburda.com dan daha ucuz.ilgilenen olursa telefonlarını ve adresini veririm.yada buraya yazmanın bir sakıncası yoksa yazarım.

Beni dinlerseniz hiç biriyle uğraşmayın (tağbiki aracın km.si fazla değilse).Bunun yerine en kaliteli motor yağını alıp koyun yeter.Bor power kullanmış biri olarak söylüyorum bir fark yok sadece kışın kalorifer daha geç ısınıyor:mad:...

slm arkadaşlar ben motor sılk ı yaklaşık 7/8 senedir kullanmaktayım ve müşterilerimede tavsiye edip koymaktayım fakat sizlere ufak bi detayı iletmek gereği duydum
LÜTFEN DİKKATE ALINIZ :
motorunuz şayet yeni rektifiye edilmiş ise koymayınız 15 000 km leri geçtikten sonra ve 100 000/300 000 km deki araçlara koyarsanız farkı göreceksiniz rektifiye edilmiş araçlarda problem çıkarabilmektedir bizzatbu ürünün mühendisi tarafından şahsıma iletilmiş bir bilgidir saygılar
bu arada morot sılk ı tek geçerim buda nacizane bilginize...

slm arkadaşlar ben motor sılk ı yaklaşık 7/8 senedir kullanmaktayım ve müşterilerimede tavsiye edip koymaktayım fakat sizlere ufak bi detayı iletmek gereği duydum
LÜTFEN DİKKATE ALINIZ :
motorunuz şayet yeni rektifiye edilmiş ise koymayınız 15 000 km leri geçtikten sonra ve 100 000/300 000 km deki araçlara koyarsanız farkı göreceksiniz rektifiye edilmiş araçlarda problem çıkarabilmektedir bizzatbu ürünün mühendisi tarafından şahsıma iletilmiş bir bilgidir saygılar
bu arada morot sılk ı tek geçerim buda nacizane bilginize...
100 000 i devirmiş ama hiçbir problemi olmayan araçlara uyguladınızmı motosilki, yoksa sorunu olan araçlaramı tavsiye edip uyguladınız?

oldukça çeşitli değişik yorumlar mevcut. benim arabam 1.2 motoro sahip haliyle yokuşta deviri düşürdümmü toparlamakiçin epey uğraşıyorum. ben bor yağını koyduğumdan itibaren aracın devri arttı ve ses daha düştü ayrıca yakıtta kendini gösterdi bence mükemmel.

evet bu şekilde kullanıcı görüşleri artsa, karar vermek dahada kolaylaşacak.

Geri