Motor sogukken tek marsta calismama sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sadece sabah yada motor sogukken yapiyor.sonrasinda zaman araligi pek farketmiyo tek marşta calisiyor.yedek anahtarlariylada aynisini yapiyo.

İki kere ac kapa yaptim üçüncüde marşa bastim titreme yaparak calisti.sorunu çözdük sayilir ama çözümü nasil olacak bu isin.saat gibi calisan arac neden bu hale geldi anlamadim.butun bakimlarimida zamanindan once yapiyorum.

Mekanik ve elektronik içinde varsa herşey her an olabilir..Ben yinede ateşleme veya yakıt sistemiyle alakalı diye düşünüyorum...

İstanbulda opel ustasından bilgi aldım aracın sibopları değişmesi gerekiyormuş lpgden dolayı hava kaçırdığı için

Bende servise gittigimde subaplardan yapabilir dedi.benzin pompasi normaldi.subaplar belli bir sure sonra ozelligini kaybeder kacirir dedi.soguklarda daha cok hissettirir dedi.ben kararsiz kaldim araci birakmadim.galiba dediginiz gibi ondan olabilir.teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Murat
Bende servise gittigimde subaplardan yapabilir dedi.benzin pompasi normaldi.subaplar belli bir sure sonra ozelligini kaybeder kacirir dedi.soguklarda daha cok hissettirir dedi.ben kararsiz kaldim araci birakmadim.galiba dediginiz gibi ondan olabilir.teşekkürler.
Hayırlısı olsun inşallah

Geri