Arkadaşlar astra j 1.4 t motor suyu havası nasıl alınır bilen varsa yardımcı olabilirmi yardım bekliyorum teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lpg yoksa sistem kendisi yoksa da radyatörün üst solunda yeri var oradan alınırArkadaşlar astra j 1.4 t motor suyu havası nasıl alınır bilen varsa yardımcı olabilirmi yardım bekliyorum teşekkürler
Lpg yoksa sistem kendisi yoksa da radyatörün üst solunda yeri var oradan alınır
Araç yolda giderken bi sıkıntı yok rolanti hava yapıyo termostat kapatıyo fan sürekli 2. Kademe çalişiyo yola çıkayım düzeliyo yada 3000 debir üstüne çıkarsam suan için su eksiltme yada hararet yükseltme yokLpg yoksa sistem kendisi yoksa da radyatörün üst solunda yeri var oradan alınır
O zaman kapak ve kazanı değiştir ama yanlışın var hava yapar sa her türlü yaparAraç yolda giderken bi sıkıntı yok rolanti hava yapıyo termostat kapatıyo fan sürekli 2. Kademe çalişiyo yola çıkayım düzeliyo yada 3000 debir üstüne çıkarsam suan için su eksiltme yada hararet yükseltme yok
Ustam dün araba yolda bıraktı beni servis stabiliti trak diye bi uyarı çıktı esp ışıgı yandı stop etti bidaha çalişmadı motortada sıcaklık yüksekti stop edince hararet arttı nedir bu sorunO zaman kapak ve kazanı değiştir ama yanlışın var hava yapar sa her türlü yapar
Stop edersen sistem basıncı ısısı artar bu normal motor kapanınca devir daim yapmıyor o yüzden ısınıyorUstam dün araba yolda bıraktı beni servis stabiliti trak diye bi uyarı çıktı esp ışıgı yandı stop etti bidaha çalişmadı motortada sıcaklık yüksekti stop edince hararet arttı nedir bu sorun
Hocam bahsettiğiniz yeri biliyorum ama işlem adımlarından kısaca bahsedebilir misiniz motor çalışır durumda direk o vanayı mı açıyoruz yoksa motor stop durumunda sadece orayı açmamız yeterli oluyor mu. yada motor çalışıyorken orayı açıp su gelene kadar bekleyip su gelince mi kapatıyoruz bilgi verirseniz çok sevinirim yakın zamanda motor suyunu ve antifreezini değiştirmeyi düşünüyorum. teşekkürlerLpg yoksa sistem kendisi yoksa da radyatörün üst solunda yeri var oradan alınır
Motor soğuk iken yapıyorsun açıyorsun su sürekli gelene kadar açık kalıyorHocam bahsettiğiniz yeri biliyorum ama işlem adımlarından kısaca bahsedebilir misiniz motor çalışır durumda direk o vanayı mı açıyoruz yoksa motor stop durumunda sadece orayı açmamız yeterli oluyor mu. yada motor çalışıyorken orayı açıp su gelene kadar bekleyip su gelince mi kapatıyoruz bilgi verirseniz çok sevinirim yakın zamanda motor suyunu ve antifreezini değiştirmeyi düşünüyorum. teşekkürler
motor soğukken açıyoruz ve çalışır durumda mı olacak yoksa çalışmazken mi açıyoruz vanayı o kısmını tam anlamadım hocam kusura bakmayınMotor soğuk iken yapıyorsun açıyorsun su sürekli gelene kadar açık kalıyor