Motor Tekleme sorunu Acil Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osman01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zannetmiyorum sente olsa hep yapardı. Bobin bazen saçmalayabiliyor...
Bir de şöyle bir ayrıntı var bu sorundan sonra fark ettim ön camın altındaki su kanalında bir çatlak varmış cam yıkama yaptığımda veya ön cama su döktüğümde su bu çatlaktan motor üstüne hatta enjektörlerin olduğu bölüme damlıyordu fark edince çatlağı onardım daha önceden su alan enjektör bölgesi bu soruna yol açabilir mi

Zannetmiyorum bu kadar sıcak bir bölgede su tutunamaz bir süre sonra buharlaşacaktır ancak elektronik kısımlara gelmişse problemlere sebep olabilir. Sizin yazdığınıza göre benzin ve LPG ile de problem yaşandığı için aynı anda 2 yakıt tipine ait enjektör bozma ihtimali çok düşük.

• Beğen
Tepkiler: Turbinci
Zannetmiyorum bu kadar sıcak bir bölgede su tutunamaz bir süre sonra buharlaşacaktır ancak elektronik kısımlara gelmişse problemlere sebep olabilir. Sizin yazdığınıza göre benzin ve LPG ile de problem yaşandığı için aynı anda 2 yakıt tipine ait enjektör bozma ihtimali çok düşük.
Kardeşim geçmiş olsun aynı sorun bendede oluyor sorunu cozdun mü

Kardeşim geçmiş olsun aynı sorun bendede oluyor sorunu cozdun mü
Maalesef henüz cozulmedi bu gün ecu tekrar konrtol edildi ecu sağlam dediler pazartesi farklı marka bobin alıp deneyeceğim

Bence ilk yaptırmanız gereken işlem kompresyon testi.

Kardeşim ben bu konuyu bira arastirdim krank konum sensörü ve eksantirik konum sensörü en büyük bu soruna yol açıyormus

Evet kardeşim sensörleri değiştirmek gerekiyormuş eksantirik konum sonsoru kolayda ama krank sonsoru icin şanzıman sokumu gerekli sonzuman sokulmusken volant baskı kontrolu gerekiyorsa değişimi yapmakta mantıklı her zaman şanzıman sokulmuyor.benim volantta ses var sokulmusken volant ve baskiyoda değiştireceğim

Evet kardeşim sensörleri değiştirmek gerekiyormuş eksantirik konum sonsoru kolayda ama krank sonsoru icin şanzıman sokumu gerekli sonzuman sokulmusken volant baskı kontrolu gerekiyorsa değişimi yapmakta mantıklı her zaman şanzıman sokulmuyor.benim volantta ses var sokulmusken volant ve baskiyoda değiştireceğim
Siz değiştirdiniz mi sorun duzeldi mı bide hangi hata kodlarını alıyordunuz ?

Siz değiştirdiniz mi sorun duzeldi mı bide hangi hata kodlarını alıyordunuz ?

Geri