Motor temizleme spreyi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan biglove
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Motor temizleme spreyi

Tolga KARACA link' Alıntı:
Emre hele bir PB waxı elle atmanın hazzını yaşa... Dayanamaz yersin waxı  :D :D  bende her gören burnuna yapıştırıyor ürünü  011zaa

Ama boya temizleme (hare/kılcal çizik) için makina şart gibi.

Doldurup poşete PBci olmayalım sonra  011zaa  Senin ki ne Blue olan mı?

Anladım dostum. Aslında o yüzden sormuştum. Bir arkadaş beyaz aracına alma niyetinde blue sipariş edecektik Oğuz a sorarım diyordum. Sen yetiştin imdada  bravoo

eketen link' Alıntı:
Anladım dostum. Aslında o yüzden sormuştum. Bir arkadaş beyaz aracına alma niyetinde blue sipariş edecektik Oğuz a sorarım diyordum. Sen yetiştin imdada  bravoo

Hocam Oğuz. Kafasını çatlatacak gibi oluyorum bazen sorularla, sağolsun arada su kaynatıyor ama pes etmiyor. 011zaa 011zaa

Hocam Oğuz. Kafasını çatlatacak gibi oluyorum bazen sorularla, sağolsun arada su kaynatıyor ama pes etmiyor. 011zaa 011zaa

Bak acıdım şimdi Oğuz a. O su kaynatma anları birkaç koldan sarıldığı zamanlardır tahminimce  :)

eketen link' Alıntı:
Bak acıdım şimdi Oğuz a. O su kaynatma anları birkaç koldan sarıldığı zamanlardır tahminimce  :)

Daha çok aynı soruları yenilediğimde deliriyor ama çaktırmıyor...gibime geliyor!  :D

Daha çok aynı soruları yenilediğimde deliriyor ama çaktırmıyor...gibime geliyor!  :D

Yakında Oğuz: Opelle tövbeden berisi, asla asla, ezikmiyim lan ben ezikmiyim ha  011zaa 

Geri