- Konuyu Başlatan
Boğaz kelebeğini ve EGR valfini temizlettireyim bakalım sonucu paylaşırım buradan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok conta gayet olması gereken yerdeydi sanayideki usta görememiş renkli birşey bekliyordu herhalde siyah renk olunca farkedemedi anlaşılan biz tornavidayla hafiften karıştırdık lastiği farkettim hortumun materyalinden farklıydı , düzgün yerinde duruyordu ancak onu çıkarıp başka o-ring takınca sıkıca oturdu 1. gündeyiz birazda turboyu basınçlı zorlayarak kullandım kaçırm yok gibiConta nereden çıktı?Demekki daha önce temizletilmiş veya o boru sökülmüş contayı oturtamamışlar..Bence contadan sonra kaçırmaz.....Geçmiş olsun diyelim...
Dogrudur. O hatta yag buhari mevcut hatti girisindeki kelepceyi biraz sktirin yaglanmasi normal bir durumAraçlar euro emisyonları gereği karterdeki yağ buharını emme hattına vererk motorda yanması sağlanır zamanla emme borularında bu şekilde terleme olması normal. Bunun olmasını istemiyorsanız araya yağ tutucu tanklardan takmanız gerekir. Benim eski konularda 1.3e aynı sorun olduğu için uygulamıştım ve emm hattını kompletemizlemiştim egrde iptal olduğundan şu anda sorunsuz kullanıyorum