Şu yurtdışında yapılan garaj testlerinde luqui moly molygen ve mobil1 esp ler hep çıkıyor. Salgın geçse itüde arkadaşlar var teste sokmak istiyorum yağları. Motulda acaba castrol gibi reklam süslemesi mi diye kafamda soru işaretleri oluştu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle öylebir dahaki sefer bende bu yağı kullanmayı düşünüyorum. biraz tuzlu ama kaliteli olduğuna eminim. şuan motul var o da fena değil ama liqui moly bir gömlek daha üstün sanırım.
Beyler peki orjinal servise giden varmı ? 10.000 bakımı yaptıracağım mesela ben onların kullandığı yağı özellikle biz seçebiliyor muyuz ?
Neskar nilüfer için konuşayım 2012 yılında mobil1 0w40ı alarak gitmiştim servis raporuna yapı kendi getirdiği diye not düşüp onunla bakım yaptıklarını sanıyorum. Arkada gm koydularsa bilemem çünkü boş bidonu bana vermemişlerdi.Beyler peki orjinal servise giden varmı ? 10.000 bakımı yaptıracağım mesela ben onların kullandığı yağı özellikle biz seçebiliyor muyuz ?
bende astra g aracımda aldığımda elf vardı, 8k km kadar elf ile devam ettim ilave ede ede (yaklaşık 2 lt),Merhaba,son dönemde nerdeyse tüm forum ve youtube başta olmak üzere luqui moly ve motul için acayip bir kamuoyu oluştu sırf bu ilgiden dolayı aklımda hep bir şüphe var ben aracımda hep mobil 1 esp 0w40 kullandım. Gayet memnunum. Bilmiyorum ama Mobil 1 den başka hiç bir yağa güvenesim gelmiyor.
Yetkili servislerin kendi inisiyatifine kalmış bir durum Okan hocam.. Eskiden gittiğim yetkili servis kabul edebiliyordu ancak sonrasında kapandığı için farklı bir yetkili servis ile çalışmaya başladık mesela onlar kabul etmiyorlar...Beyler peki orjinal servise giden varmı ? 10.000 bakımı yaptıracağım mesela ben onların kullandığı yağı özellikle biz seçebiliyor muyuz ?
Hocam merhaba. Liqui moly opelin tüm araçlarına uygun mudur? Aracım opel corsa 1.2 2009 LPG. Yağın üzerinde opel görmedim de sorayım dedim. Opel corsa lpg ye uygun mudur liqui ? Bir de 4200 ile 4600 arasında fark oluyır mu ?1.3 cdti aracıma liqui moly 4600 top tec 5-30 kullanıyorum öncesinde shell ve castrol edge kullanmıştım. Kesinlikle liqui moly tek geçerim. Araç ısındıktan sonra rolantideki yakıt tüketimi değeri 0.4-0.3 olarak gösteriyor. Önceki yağlarda bu değer 0,5 lerdeydi. Zaten almanya üretimi oluşu da tercih sebebi ve opele ait neredeyse tüm onayları almış durumda. Bir de liqui moly molygen(yeşil yağ) denemek istiyorum. Bence diğerleri ile kıyaslanamaz bile. Kendi resmi sitesinden alabilirsiniz. Sahte ürün almamak adına.