- Konuyu Başlatan
Kafam karışık. Yarın bu şirketi arıyıp bi yoklayacam neymiş ne değilmiş. Ona göre değişeceğim olmazsa...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya kardesim nerden buluyorsunuz bu veka midir nedir yaglari....hic taninmamis markalari..hem 1w40 sentetik veya yari sentetik yag yoktur nerden uyduruyor ustan..sentetik 5w veya 0w dir..10w normal yag...lakin yag opel icin uygunmu o da var...
10-40 yağların %90 nı yarı sentetiktir, servislerin kullandığı GM yağı dahil.
sentetik teknolojili, semi sentetik vs. yazar üzerlerinde.
Bu yarı sentetiklerin zararı varmıdır hocam motora? Bu kattığımız yağın üzerinde yazıyordu. semisyntechic diye. Üzerine 10 tl lik bi de katkı kattı. Ne biçim iş bunlar anlamadım. Kendim yapacam bakımını kafam bozuluyor artık
Arkadaşlar araçtaki eski yağı süzdürdükten sonra biraz bekledi iyice süzüldü sonra tıpayı silikonladı usta... sonra indirdi lifti ardından yağ filtresini değiştirdi. Sonra 4 litrenin hepsini kattı mı anladım. Alır mı 4 lt_? hatta bi de 350-450 ml lik bir katkı kattı. Bu çok değil mi yav... ?
Ne kadar alıyor bizim motorlar yağı? Kaç lt?
10-40 yağların %90 nı yarı sentetiktir, servislerin kullandığı GM yağı dahil.
dogru kardesim 10w40 normali de var yari sentetigi de...10-40 yağların %90 nı yarı sentetiktir, servislerin kullandığı GM yağı dahil.