motor yağı tercih

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mert0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teşekkür ederim.

tesekkür ederim arkadaslar castrol edge 0-30 koydurdum araba kendıne geldı bıze uzerıne katkı eklettım bor mu ne ole bısey dedıler daha uzun omur verıyomus:D

keske Bor koydurmasaydin, yagin arkasinda kirmizi ile hic bir katki maddesi eklemeyin yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam.

ayrica ben motor silk in her acidan daha kaliteli oldugunu dusunuyorum. Bu demek digil ki Bor Power kalitesiz :D

edge 0-30 bende kullanıyorum astrama fakat siz keşke katkı koydurmasaydınız.

size birsey diyeyim ben arabayı aldım ustaya götürdüm aldıgım sehirde birsey oyoktu kayseriye geldim birde burda gösteryim dedim ustay yag yakıyor dedi ve gercektende biraz sıkıstırıyor gibi yapıyor mavi duman atıyor korkumdan babama söyleyemedim güveni kaybolmasın diye :) canım sıkıldı yagı degiştiriyim dedim castrol 10/40 maganetik ile degiştridim birde katkı 444 şimdi ikinci yag servisi geldi hatta arabayı yan yatırmıstık yinede yag eksilmemiş motordannda artık mavi duman degil beyaz dumöan cıkıyor oda dısarı soguk yaa ondan :):):) arkadsımda comfortuna 4 lt 150 tl vermiş mobil birsey diyordu onu koydurmus 15/40 ama aracı yag yakıyor

castrol edge

Mobil 1 ve Castrol edge.
Castrol ü de Mobil üretiyor.

Alıntı:http://www.castrol.com/castrol/genericarticle.do?categoryId=73028001&contentId=6008973
""Aruba'da yapılan Castrol Bölge Toplantısı'nda, 1997 yılında gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları nedeniyle "1997 yılının en başarılı şirketi" ödülüne layık görülen Castrol, Mart 2000 yılında dünya devi petrol şirketi BP'nin bünyesine katılarak çok daha fazla geniş üretim, dağıtım ve pazarlama sistemlerine sahip bir dünya markası haline gelmiştir. ""

Son düzenleme:
Geri