motor zorlanıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kismet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kismet

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
selam arkadaşlar bende 98 gt varda ya yokuş çıkarken çok zorlanıyor acaba lpg denmi anlamadım gitti -- lpg brc marka

ibrahim kısmet

ya serviste carbon clear de yaptırdım yine de yokuşlarda zorlanıyor servise sordum dedilerki dişlilerin diğer araçlara göre daha büyük olmasından kaynaklanıyor

evet haklısınız belki serviste bi sorun vardır..çünkü uzun yolda arabayı zapt edemiyorum.

ibrahim kısmet

walla hocam bende 99 gt war
yokuş mokuş deli gidiyor yaa
lpg'de olabilir? bi gaz ayarına baktır derım...

gtlerin son dişli oranı normal 2.0lardan yüksektir. onun için yokuş yukarı düşük devirde zorlanabilir. zaten torku da daha düşüktür normal 2.0lardan egzantrik nedeniyle. gt ilk çıktığı senelerde servisler son dişliyi normal 2.0 dişlisi ile değiştiriyormuş ki araba düşük devirde ve yokuşlarda daha rahat devirlensin. sizin sorununuzda bu olabilir. yokuşlarda yüksek devir kullandığınızda bir sorun yoksa eğer sorunununz bu sölediğim şeylerdir. yok hala sorun var diyorsanız lpg basıncını bir kontrol ettirin.

yokuş cıkarken zorlanıyor derken daha acık şekilde anlatabilirmisin
büyük bi olasılıkla yokuşta yüklü bi vaziyette kalkış yapmayı söylüyorsun öyle deyilmi?

yokuş derken 2. viteste araba 1.vitesi istiyor.ama belli bir süre sonra toparlanıyor ama o 2.viteste anlatamam..lpg uzun yolda çok rahat ve ekonomik yani hiç bir sorun yok gidişatta herne hikmetse yokuşlarda 1 vites üstü zorlanıyor..

ibrahim kısmet

Geri