motora hangi yağ?

arkadaşım ventil yatakları diye bahsettiğin neresidir bilmiyorum ama silindir içine yağ (1 kaşık kadar ) konularak yapılan ölçüm sonucu iyileşme var ise piston ve segman boşluğu var anlamına gelir.
özür dilerim yani yag katinca kopresör düzeliyorsa piston yataklarindan yag yakiyor, eger kopresör iyi ise o zaman ventil yataklarindan yag yakiyor(akitiyor) demek istedim sagil canim :)

Son düzenleme:
özellikle tam sentetik yağlara hiçbir katkı maddesi eklemeyin..
Aynen katiliyorum katki maddesi koymayin ..... yaglara

arkadaşlar, 0w30 edge koymuştum sanki biraz gürültülü çalışıyo gibi..önce 10w40 kullanıyodum...sizce hangisi 0w30-10w40 ???

arkadaşlar, 0w30 edge koymuştum sanki biraz gürültülü çalışıyo gibi..önce 10w40 kullanıyodum...sizce hangisi 0w30-10w40 ???

eger aracinin hidrolik sibop ayarlayicilari sakirdiyor motor sesli calisiyorsa 0w30 ince geliyor motoruna..zaten eski araclar icin iyi degil...5w40 iyi olur veya 10w40

opelin kendi yağı 10/40

magnatec diğer yağlara göre daha çok eksiltir, tecrübeyle sabittir

mobil kullanmakta yarar var.

eskikasa kardeşim bunu yağı değiştirmeden önce söyleseydin ya 1 ay oldu nerdeyse yağı değişeli castrol magnatec 10 40 koydurdum.

magnatec diğer yağlara göre daha çok eksiltir, tecrübeyle sabittir

mobil kullanmakta yarar var.

pahalı olması iyi olduğu anlamına gelmez fakat gm motor yağında hiöç sorun yaşamadık müşteri araçlarına devamlı bu yağı kullanıyoruz ufak eksiltmeler olabiliyor tabii

Son düzenleme:
Geri