MOTORDA KEDİ

Ynt: MOTORDA KEDİ

FredericKapuska link' Alıntı:
Az önce başıma gelen bir şeyi paylaşayım.Arkadaşımın yanına uğradım hava filtresini değiştirmek için.Kaputu açtığımda motorun üzerinde kedi ayak izleri gördüm.Çamurlu ayaklarıyla bir güzel gezinmiş kereta Allah'tan ölmemiş büyük ihtimal soğuk havada girdi ve sonradan çıktı.Motorun alttan çok fazla açıklıkları var kedi ve başka hayvanlar rahatlıkla girebilir.Bu durumu engellemek için ne yapabiliriz bir fikri olan varmı?
Sizin gördüğünüzü bana da dün Tarık abi çaptivanin motorlunun icine girmiş kediyi resim lemisler nerelere nasıl girmiş anlamak zor

Sirke iyi ama havalandırmayı açınca az da olsa içeri sirke kokusu geliyor ömrü de 3 gün bir bakıyom gene pati izi :(

niko22 link' Alıntı:
Sirke iyi ama havalandırmayı açınca az da olsa içeri sirke kokusu geliyor ömrü de 3 gün bir bakıyom gene pati izi :(
Bu gün kısa bir mesafe yapmak için aracımın yanına gittim ve  afyon bugün 16 derece idi motor sabah nöbet çıkışı durdu ve sıcak olmasının imkanı yok bindim akşam üzeri arabama marşa bastım ama nasıl bir ses paldır küldür tedirgin oldum o an motorla ilgili bir sürü şey düşündüm ve aklıma hemen kedi geldi stop edip el frenini çekip indim kaputu açtığımda her yer tüy dü yumak yumak sanıyorum pervane kesmiş ve baya bir kesmiş araçta bir şey yok gibi umarım yoktur ama kediye de moralim bozuldu yazık hiç sesi çıkmadı ne oldu acaba :( kaportaya bir iki vursaydım belki kaçardı ama nereden bilebilirim 032questn küçük ama sıkıntılı bir durumdu :(

Benim aptal tek göz kedi gene dadanmaya başladı, yani inada bindirecem sonu kötü olacak arabaya kedi pisliği kokusundan yanaşılmıyor bazen!!

Abi sende motora köpek koy.

benimde girmiş kedi motor bölümüne gerçi aşağı bakınca ne olsa girer baya açıklık var karterin orada.hemen karter koruma sipariş ettim artık taktırınca ir daha olmaz.

Duydugumda cok sasirmistim.

Almanya'da kasko paketlerinde kabloları sansar kemirmesine karsi teminat altına alan paketler var.

Almanlar güzel araba yapıyorlar,ama sansarların kaput altına girmesine engel olamıyorlar galiba :)

Bildiğiniz üzere geçen cumaretsi motoru temizlemiştim ve tam temizliğe başlayacağım esnada motorun önüne geçince sol iç taraftaki aksamda sanırım keçeden bi malzeme olsa gerek bu durumu farkettim. Kedi olduğunu düşünüyoruz :( ne diyeyim Allah beterinden saklasın ve kimsenin başına vermesin (amin)

[img=337x600]http://i.hizliresim.com/wLz5GV.jpg[/img]

Hakan kediler tam o noktadan giriyor zaten,o noktaya bir uygulama yapınca(sirke ,kedi kovucu sprey vs) bir süre girmiyorlar :)

Geri