Motordaki sızıntı

Bugün iş yerinden izin alıp baktırdım. Devirdaimdenmis sorun. Değiştirdik mecburen. Başka kronik sorun ne kaldı acaba😃 genleşme kabı çatladı değişti. Devirdaim bozuldu tamir edildi. Sırada ne var😃
Hocam geçmiş olsun ne kadar masrafı çıktı parça ve el emeği

• Beğen
Tepkiler: İbrahim33
Hocam geçmiş olsun ne kadar masrafı çıktı parça ve el emeği
Sağolun teşekkür ederim. Devirdaimi graf marka taktirdim. Orjinale yüksek fiyat çektiler baya. İnternetten alacak vaktim de yoktu orjinal alamadım. 350 lira devirdaim, 250 lira işçilik, 75 lira antifiriz tuttu.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet036
Sağolun teşekkür ederim. Devirdaimi graf marka taktirdim. Orjinale yüksek fiyat çektiler baya. İnternetten alacak vaktim de yoktu orjinal alamadım. 350 lira devirdaim, 250 lira işçilik, 75 lira antifiriz tuttu.
Anladım hocam tekrar geçmiş olsun teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: İbrahim33
Geçmiş olsun...Banamı fiyatı biraz yüksek geldi ? Yetkili servismi yoksa özelmi ? fiyatlar bu şekildemi yoksa ?

Özel servis hocam. Devirdaim e ınternetten baktım graf marka 250 liraydi ama mecburen 350 ye parçacıdan aldım. İşçilikte de motoru indirdikleri için fiyat yüksek çıktı sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Geri