Motordaki yağlari eritip yok edecek madde

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mendel50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
balata spreyının kutusu 8 lıra. 4-5 kutu balata spreyı lazım motoru guzel temızlemek ıcın.. bence motora hiç bulaşmamak lazım eger cıddı sıkıntı yok ise.

balata spreyının kutusu 8 lıra. 4-5 kutu balata spreyı lazım motoru guzel temızlemek ıcın.. bence motora hiç bulaşmamak lazım eger cıddı sıkıntı yok ise.
doğru balata spreyi 10 tl civarı ve ben 10 kutu ile motoru pırıl pırıl yapmıştım benzin ve ufak boya fırçasıyla da iş halloluyor ama o daha zahmetli tercih soran arkadaşın benim motorum pırıl pırıl olsun diyorsa onun da bir bedeli var illaki emek ve maddi olarak bizim araçları tazyikli su ile yıkatmak gibi bir hata yapmasın bir dünya ayarı kaçıyor motorun

Arkadaşlar motoru su ile yıkama bi sürü sorun çıkarır susuz bi çözüm düşünün bence

würth motor temizleme sıvısı var yağ değişim zamınında onunla yapın başka malzeme kullanmayın.
würth ün sitesinde var

Walla hocam benim motorlar leş gibiydi ızdırap çekiyodum blok şanzıman yaglı kum olmuş katran gibi 1 litre e max motor temizleyici aldım 3 tur yıkadım mükemmel oldu sonra tüpüm bozuldu ek kabloları ayırlışım tazyikle HAHA;) motor süper oldu tavsiye ederim C20NE/C20XE

"würth motor temizleme sıvısı var yağ değişim zamınında onunla yapın"

Mahmut o ürün aracın motorunun iç aksamını temizlemek için kullanılıyor, arasıra ben de kullanıyorum, ama arkadaşımızın sorunu motorun dışında bulunan kirler.

WD-40 var tavsiye ederim.

WD40 evet en başta güzel parlatıyor ancak daha sonra eskisine oranla çok daha çabuk kirlenmesine sebep oluyor.

Geri