MOTORDAN & TURBODAN GELEN UĞULTU

bursaopelastra

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım..1.3 CDTI 2008 Model Easytronic Astram var araba rolantide olsun giderken olsun motordan uğultu sesi geliyor uvvvvvvvvv şeklinde gaza basınca başlıyor bu ses ve vites attıktan sonrada yine oluyor rolantidede çalıştırırken gaza bastığımda uvvvvvvvvv uvvvvvvvv şeklinde bir ses çıkıyor turbodan mıdır nedir acaba ??

Ynt: MOTORDAN & TURBODAN GELEN UĞULTU

turbo olması muhtemel, hortumla ilgilide olabilir.

Bazen turbo hortumu yerinden çıkabiliyor yada gevşeyebiliyor.. Benim başıma gelmişti... Bir kontrol edin eliniz yatkınsa..

Bazen de Turboya yağ gitmiyor veeee cortingen bu da başıma gelmişti  005hihih

Geçmiş olsun sizinkinde fazla sorun çıkacağını sanmıyorum ilk yazdığım geçerli olabilir..

İnşAllah bir sıkıntısı yoktur. Murat Hocamın dediği şekilde hortumu bir kontrol edin. Uğultu bir yerden kaçak varmış gibi mi geliyor yoksa motor çalışma uğultusu gibi mi?

Arkadaşlar vallahi çözebilmiş değilim hortumdan mı veya motordan dolayı mı ama hafta sonu bir ustaya göstereceğim içim pek rahat değil arabanın gidişinde çekişinde herhangi bir sıkıntım yok sadece bu uğultu sesi kafamı kurcalıyor..İnşallah hortumun bir şeyi gevşemiştir ucuza kurtarırız  ;D

opelastra16 link' Alıntı:
Arkadaşlar vallahi çözebilmiş değilim hortumdan mı veya motordan dolayı mı ama hafta sonu bir ustaya göstereceğim içim pek rahat değil arabanın gidişinde çekişinde herhangi bir sıkıntım yok sadece bu uğultu sesi kafamı kurcalıyor..İnşallah hortumun bir şeyi gevşemiştir ucuza kurtarırız  ;D
Baktınız ses pahalıya halloluyor, hemen bir blow-off! :)) Astra Turbo kullanıcısı olsam inanın Blow-Off olayını kaçırmazdım... Tısss.. diye ses yapması yok mu abbaw... special_Yeah m34444

Geri