shell ciyim ama opet e dönmeyi düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar bu konuda ki hassasiyetimizi şikayet ederek ileriye taşıyalım. shell şirket prensibi olarak devlet kanunlarına uymayan hiçbir işe ok demez diğer petrol şirketlerinin de bu doğrultuda davrandığını umut ediyorum. şikayetleriniz mutlaka işleme konulur. firmanın profesyonelliğine güvenebilirsiniz. sözleşmesi sonlandırılan birçok bayi oluyor. ama şikayet etmezsek hiçbir tepki göstermezsek böyle devam edecektir. illaki firmaya değil direk devlete de şikayet edilebilir sonuç elbet alınacaktır. fakat devlet vergi iadesini kaldırmak gibi politikalar izledikçe zaten zor olan vergi denetimi çok daha acınası bir hal aldı. benim öğrendiğim kadarıyla yazarkasa fişi alma/talep etme oranı %80 azalmış. bu çok büyük bir oran. pirince giderken evdeki bulgurdan olmaya benziyor biraz.
ben pompacıların fiş vermek istememesinden yakınmaktayım ama aracın garantisi için alıyor ve saklıyorum.her pompacı aynı numarayı yapıyor abi fiş sana yaramaz vermiyelim diyor.aslında fiş yazmadan çıkış yapamaz yazıyor ama tanıdığı ticari araçlara.heryerde 3kağıt var.herkes vergi kaçırma sevdasında.bu benim aldığım shell bayisi için özel bir durum değildir sanırım her pompacı aynı kafadan...