Bahadır bu ülkedeki her şeyin sorumlusu siyasiler değil midir? Yıllardır aynı binada oturan komşuları birbirine kimler düşürdü? Neden son yıllarda halk oydu buydu diye guruplara ayrıldı, bunları kimler yaptı, şimdiye kadar bunlar neden yoktu? Bu yaşıma kadar ihtilal de gördüm, uyarılar da gördüm. Sence bu yapılanlar neden oldu? Millete rahat mı battı da bu ülkede ihtilal yapıldı, iktidarlara uyarılar verildi? Eleştirilen 12 Eylül anayasası referandumda % 93,6 oranında kabul oyu olmadı mı? İhtilal yapanların hazırlattığı anayasa ezici bir çoğunlukla kabul görmüşken geçerli oyların % 52 si alan bir cumhurbaşkanı sanki oyların % 100 nü almış gibi tavır takınmasının anlamı nedir? Demek ki % 90 civarında oy alaydı yanmıştık.
Herkesin siyasi görüşüne saygı duyarım, ama rakamlara inanmayan, gerçekleri yok sayan, ille de benim dediklerim doğru diyenlere asla saygı duymam
Herkesin siyasi görüşüne saygı duyarım, ama rakamlara inanmayan, gerçekleri yok sayan, ille de benim dediklerim doğru diyenlere asla saygı duymam