motoru yaptiriyorum acil degerlendirme!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ariyess
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ariyess

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar herkese selamlar.bugün sabah uzun yola ciktim.bogaz köprüsnde yag isigi yandi.en yakin benzinlikte 4litre yag aldim 3 litre motora koydum 5 km gittim motor bitti! sookkkk!!! pistonlardan biri iptal.pazartesi motor acilacak.sizlerden acil degerlendirme bekliyorum lütfen.3000tl masraf var.bu motor yapildiginda sifir gibi olurmu.yaptirmadan galeriye bu sekilde satsammi.ben yaptirip binmek istiyorum ama 2 ay oldu alali.2000tl turbo ve ön takim komple masraf yaptim.simdide motor komple yapilacak.ne yapsam daha mantikli olur.acil fikirlerinize ihtiyacim var.saygiar..:confused:

geçmiş olsun öncelikle, motor yağı neden btimiş peki ustanız bir şey söyledi mi? aracınız kaç binde idi aldığınızda?

çok geçiş olsun. Galeriye starsan bence çok zarar edersin. kar-zarar durumuna göre hareket et bence

arac dizelse 3000 den fazla tutabilir. fiyat aldinizmi?

motor harici bir sıkıntın yok ise ve araca bineceksen yaptır derim

tesekkürler yag karteden az kacak vardi ondan azalmis.zaten on bin bakimin üstüne 800km yapmistm.aracin km şaibeli.galerici 150000den 115000 e düsürmüsler demisti.ustamda motor yorgun en az 250000 var demisti.bu arada arac 1,3 dizel

motoru adam gibi yaptırın binin bence...

ustam max 2500 cikar dedi rektefe v.s. arabada kaza yok sadece camurluk ufak islem görmüs.araba karoser ic döseme olarak temiz.su an tek sorun motor.

iyi bir ustaya yaptırıp binin bence, şimdi bu arabayı zararına satsanız yeniden alacağınız arabanın da büyük ihtimal kilometresi ile oynanmış olacak tekrar aynı sıkıntıları yaşama ihtimaliniz de olabilir. türkiye şartlarında dizel araçların %70-80 i bu şekilde. özellikle fiesta, corsa gibi dizel araç almak daha riskli.

ustan ve galericin km si dusurulmus dedi ve bilerek mi aldın?

Geri