Motorun Fan açmasi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Özer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Motorun Fan açmasi

faruk4143 link' Alıntı:
sebep? O kadar araç kullandım, hiç fan çalışınca titremeyi bırak, fanı hissettiğim bir araç bile görmedim.
faruk o zaman bu opellerın hepsı farklı kardeşim cunku bendeki fan çalışınca ben hıssetmıyorum bendeki sedan kasa

nanisa link' Alıntı:
faruk o zaman bu opellerın hepsı farklı kardeşim cunku bendeki fan çalışınca ben hıssetmıyorum bendeki sedan kasa
Olabilir belki de...Burda yazan makyajlı edition hb sahibi arkadaşların hepsinin araçları böyle sanırım. Fan devreye girince aşırı hissediliyor. Servisten bununla ilgili bilgi alan da olmadı galiba...

yoo benim sedan ama özellikle kırmızı ışıkta felan durduğum zaman titreme bariz oluyor direksiyondan hissediliyor

motor kaputunu açıp baktım maşallah bizim falnar değirmen pervanesi gibi :) galiba fanda bi dengesizlik var yada fan bilyelerinde bi sorun var dicem ama herkeste aynı sorun varmış kronik galiba 15000 bakımında bi kontrol ettircem ama eminim bi çüzüm bulamicaklar normal dicekler garanti bitincede fan değişcek fan bilyesi değişcek dicekler opel servislerinin çalışma prensibi nede olsa  evil_Daemon

opele özgü değil kardeş bütün servisler aynı Türkiyede

Benim arac fani isiklarda falan durdugumda acmiyor fakat bazen ozellikle kisa mesafe kullanimdan sonra stop ettikten sonra fan aciyor yaz kış farketmiyor

ben arabayı aldığım ilk hafta gürpınardan beylikdüzüne gelirken bi rampa var tam çıkıyosun ışıklar var her seferinde orda duruyorum direksiyon başlıyo titremeye ben valla ilk zamanlar yol çalışması var zannettim orda hani yolu deliyolar yol sallanıyoya müzikde açık oluyodu meğer araba fan açıyomuş  38hehh

Arkadaslar merhaba bende 2013 astra 1.3 ctdi ecotec var ve arac sürekli fan acıyor hava sıcaklıgı -6 7 civarı olsa bile kısa kullanımlarda yaklasık 20 30 km civarı bile fan acıyor acaba bu normalmidir genelde forumda normal denmiş ama böyle soguk havalarda kısa mesafelerde bile fan acması garibime gitti.

Aracı eğer çok zorlarsanız fan açıyor motoru kapatsanız bile fan çalışmaya devam ediyor ama fan açtığında dahi bende titreme hiç yapmadı.Normal dümdüz yolda giderken aşırı ısı yok ve zorlama yoksa fan açıyorsa bir sıkıntı olabilir.Hararet gereğinden fazla yükseliyor olabilir buda sıkıntı yaratabilir.

Geri