Motul 5 30 dexos 2 kacmaz yag fiyati

Zafer abi merhaba
Gösterge yağ oranını %28 lerde felan gösteriyor servise gidiyorum adam yok birşey olmaz diyor bu adamlar hani yağı bitsin fazla masraf olsun oesindelermi yoksa gerçekten birşey olmaz mı?
Opellerin bakımları yılda 1 ya da 15bin km'de bir yapılır. (Hangisi önce dolarsa)

Gösterge bakımda sıfırlanır. 12 ay ya da 15bin km saymaya başlar. Yaptığı tek şey budur. Motorun içindeki yağın sağlığı hakkında bilgi veremez.
(Yağ seviyenizi ve yağınızın durumunu görsel olarak yağ çubuğundan düzenli kontrol ediniz...)

Aracınızı sıfır aldığınızı ve daha önce hiç bakıma gitmediğinizi varsayalım.
Gösterge fabrikada sıfırlanır. Araç fabrikadan çıkıp siz satınalana kadar bir miktar beklemiş olabilir.
Bu sebeple belki bakıma 5-6 ayınız olmasına rağmen 3-4 ayınız kalmış gibi görünüyor olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Nihat8790 ve Hasip
Zafer hocam K kasa 1.4T lerde piston sorunundan sonra yağı değiştirdiler diye hatırlıyorum..5w30 dexos gen2 yağ kullanılıyor şu anda sanırım ayrıca 1.4t K kasa kullanan arkadaşlara tavsiyem kesinlikle servis güncellemelerini aksatmasınlar.. Bu arabalarda sistem güncellemeleri çok önemli olup sosyal medyada sözü geçen piston kırılma muhabbetleri için Opel in çıkardığı güncellemelerdir..

Opellerin bakımları yılda 1 ya da 15bin km'de bir yapılır. (Hangisi önce dolarsa)

Gösterge bakımda sıfırlanır. 12 ay ya da 15bin km saymaya başlar. Yaptığı tek şey budur. Motorun içindeki yağın sağlığı hakkında bilgi veremez.
(Yağ seviyenizi ve yağınızın durumunu görsel olarak yağ çubuğundan düzenli kontrol ediniz...)

Aracınızı sıfır aldığınızı ve daha önce hiç bakıma gitmediğinizi varsayalım.
Gösterge fabrikada sıfırlanır. Araç fabrikadan çıkıp siz satınalana kadar bir miktar beklemiş olabilir.
Bu sebeple belki bakıma 5-6 ayınız olmasına rağmen 3-4 ayınız kalmış gibi görünüyor olabilir.
Detaylı bilgilendimenizden dolayı sizlere çok için çok teşekkür ediyorum :)

• Beğen
Tepkiler: akif1984 ve omeroz
Tabiki motul yada lique moli alin. Ama iyi biyerden alinki sahte yag olmasin

Geri