mp 30 mp3 çalar için şikayet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizde bi sorun yok ama senin araç garantide değilmiydi?garantisi yoksa uğraşma arkadaşların dediğin gibi teyp çerçevesi ve bide sonynin bluetooth lu araç kitli mp3lü auxlu teybi teknosa fiyatı 360mıydı neydi hemde taksitle al onu taktır.hiç uğraşma bozulduysa dikiş tutmaz.garanti varsa değiştirttir valla...

garanti yok ama ya çerveve resmide bualamdım netten çerveve ile yeni teyp taksam görüntü nasıl olur bilmiyorum ama pek hoş olmaz snaırım kararsızım açıkcası:(((

Araç garantiden çıktı malesef:8

garanti yok ama ya çerveve resmide bualamdım netten çerveve ile yeni teyp taksam görüntü nasıl olur bilmiyorum ama pek hoş olmaz snaırım kararsızım açıkcası:(((

Araç garantiden çıktı malesef:8

bence uğraşma al yenisini kurtul garantili sony blueetooth lu bişey renk seçeneklerinede bakarsın modellere.bende senin gibi düşünüyorum ama bozulursa yapacak bişey yok mecbur sony yapıcam.şuan üstünde bulunan çerçeveyi yeni aldığına uygun kestiremezmisin bi araştır...

o çerveveyi kullan birinden görsem belki fikrim değişir ama onuda bulamıyorum ki

çerçeve kötü durmaz ama teyp bulmak zor olur

bende corsa c çerçevesi var org gibi gayette güzel ama opeller malesef iç donanım ışıkları sarı ve sarı renkte teyp bulmak zor hatta yok bile

Arkadaşım sna şöyle bir vectradan örnek gösteriyim sonuçda teyiplerimiz aynı evet orjinal teybini çıkarırsan bilgisayar ekranı gidiyor ama oraya uyumlu yani opele uyumlu orjinal teybinin bütün işlevini yapan teyiplerde var panasonicin vardı en son bir modeli ama çok fenaydı hem orjinaliğini bozmuyordun orjinal teybiyle aynı boyutta zaten direk aynı yuvaya oturuyordu hemde indash di ekranıda vardı dvd falan her şeyide oynatıyordu

birde bu resimdeki gibi alternatif yapa bilirsin adam teyp yuvasına lcd ekranı çakmış çok orjinal duruyor

62pv7qafe5.jpg

göksar bey hakkını aramak istiyor. herkesi karşılaştığı ve karşılaşabileceği bir problem bu. birlik olalım hakkımız arayıp marş motoru gibi belki hatasını(varsa eğer, bana göre var) kabul eder, değiştirirler belki. ama birlik olup hakkımızı ararsak sesimiz daha güçlü çıkacaktır.
derdimizi neree anlatırız oda ayrı bir konu.
iyi geceler

göksar bey hakkını aramak istiyor. herkesi karşılaştığı ve karşılaşabileceği bir problem bu. birlik olalım hakkımız arayıp marş motoru gibi belki hatasını(varsa eğer, bana göre var) kabul eder, değiştirirler belki. ama birlik olup hakkımızı ararsak sesimiz daha güçlü çıkacaktır.
derdimizi neree anlatırız oda ayrı bir konu.
iyi geceler

katılıyorum sonuna kadar aslında ifade etmek istediğim buydu. bi ara forumda konusu çok açıldı bu teypten şikayetçi çok arkadaş vardı fakat şuan kimseden ses çıkmıyor nedense.. Başka bi teyp taktırmak benim için en son çare.

Geri