msn-facebook üyeliği olan üyeleri bekliyoruz..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rcengiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Baktım şimdii bayağı kişi varmış facebookta tamam da facebook artık tarih oldu bence:Dkullanmıyorum..kaç aydır açmıyordum bu gün baktım daha...msn e gelince msn lede fazla ilgim yok o yüzden oda yok:)
neee facebook tarih mi oldu yuhh :D:D sen girmion die tarih mi oldu hııhh :D :p bekliyoruz opelim.net grubuna :)

tamam gelicem amma ısrarcısınız haa:Dçok misafirperversiniz ayrıca;)

bekliyoruz ilk girdiğimde bayaa bi kişi gelmişti dikkatmi cekti ama son bir kac saattir ne gelen var ne giden nasıl olacak :)

tamam gelicem amma ısrarcısınız haa:Dçok misafirperversiniz ayrıca;)

huyumuz kurusun türk insanın içinde var bu misafirperverlik örf ve adetlerden sanırım :) oruc değilsin içecek birşeylerde ısmarlayalım :) maksat ayağınız alışsın :):kop:

Yok değilim...çilekli gazoz istiyorum...:Diçinde buz vee tüm çilekte olsun:)

Baktım şimdii bayağı kişi varmış facebookta tamam da facebook artık tarih oldu bence:Dkullanmıyorum..kaç aydır açmıyordum bu gün baktım daha...msn e gelince msn lede fazla ilgim yok o yüzden oda yok:)

Bukadar yalannnn arka arkaya nasıl olabilir ya :D yada ben hatice die başkalarıyla konuşuorm puhahah :kop::kop::kop:

Aykallll sen bi sus!! akşamkini unutmadım daha konuşmadık bitek baban kaldı...buarada selam söyle öpüyorum onları...nasılsın sen yaa gıcıııkk:)

Geri