- Konuyu Başlatan
Ynt: MTV
bayiyi aradım. sakın odeme yapmayın dediler. mtv'nin ilk taksidi ödenmi fakat araçlar yei ldugu için mali kayıtları sistemde geç guncelleniyormus...
lutfen sizde bayinizi arayın
[/quote]
uyarın için teşekkür ederim ancak zaten benim bayinin duvarlarında yazıyordu mtv size ait diye. zaten bugün telefonla da konuştum ben ödeyecem. ankaraya has bir şey mi bilmem ama 'yaramaz06' da benle aynı durumda
sn hllb bugun sizin mesajdan sonra internet vergi dairesinden kontrol ettim. benimki de yatmamıs gozukuyor ve son tarih olarak 11 nisan da ilk taksidi odemem gerektigini gosteriyordu..trk_187 link' Alıntı:[quote author=hllb link=topic=981.msg19893#msg19893 date=1301310193]
arkadaşlar, aracınızı aldığınızda mtv ödenmiş halde mi aldınız? yoksa siz mi ödediniz? benim araçta mtv dahil değildi bir ay içerisinde ödemem gerekiyor.
bayiyi aradım. sakın odeme yapmayın dediler. mtv'nin ilk taksidi ödenmi fakat araçlar yei ldugu için mali kayıtları sistemde geç guncelleniyormus...
lutfen sizde bayinizi arayın
[/quote]
uyarın için teşekkür ederim ancak zaten benim bayinin duvarlarında yazıyordu mtv size ait diye. zaten bugün telefonla da konuştum ben ödeyecem. ankaraya has bir şey mi bilmem ama 'yaramaz06' da benle aynı durumda