Muayene sonucu aracimiza tüvtürkten geçici kanser onayi çikti

abi bana 2 tana büyük yangın tüpü istediler kozmetik işi olun ca alt tanpondaki sinyal de kırıktı gecirmediler :( ama sonra gitdim dükkandaki yangın tüpleri aldım olur dedi sinyali cakmadı :) ya ben yangın tüpünü nereye koyacam diym kocamn araba ne korsan koy beni ilgilen dirmez diyo :) habide yanlara ısıktakac mışım :Dbubenim işime geler

abi bana 2 tana büyük yangın tüpü istediler kozmetik işi olun ca alt tanpondaki sinyal de kırıktı gecirmediler :( ama sonra gitdim dükkandaki yangın tüpleri aldım olur dedi sinyali cakmadı :) ya ben yangın tüpünü nereye koyacam diym kocamn araba ne korsan koy beni ilgilen dirmez diyo :) habide yanlara ısıktakac mışım :Dbubenim işime geler

Kapı altlarına, tampon altlarına takacan mor neonlardan. Arabada beyaz ki, öfffff tadından yenmez.:kop: Ama sen yine de yangın söndürücüleri ihmal etme. Kozmetik işi yaptığına göre adamlar haklı. Allah korusun.

EVET SEVGİLİ ARKADAŞLARIM BUGÜN GİTTİĞİ MUAYENE İSTASYONUNDAN 3 ADET AĞIR KUSUR VE SAYISINI BİLE UNUTTUĞUM HAFİF KUSURDAN ARACIM 2. DEFA GÖRÜLMEK İSTENDİ VE ARACINIZI YAPTIRIRSANIZ ONAY ALIR DEDİLER VE YAPTIRDIM GETİRDİM
smile.gif
NELER Mİ GÖRDÜM İŞTE SİZE

1. İLK YARDIM ÇANTASINDA 1 CESET TORBASI(AĞIR KUSUR)
2. HAVALI KORNA (AĞIR KUSUR) DEĞİŞTİRİLDİ DIT DIT OLACAKMIŞ
3. FAR AYARLARI DENGESİZ AĞIR KUSUR (XENONLARA BİŞEY DENMEDİ)
4. FREN LAMBALARINDA BİR LED BİLE PATLAK OLMAYACAK (AĞIR KUSUR)

5. SİS FARINDA GÜÇSÜZ VOLTAJ ÇIKMASI(HAFİF KUSUR)
6. ARKA SİLECEK YIPRANMIŞ (HAFİF KUSUR)
7. ARKA CAMLARDA FOLYO VAR(HAFİF KUSUR)
7. MOTOR NO OKUNULMUYOR (HAFİF KUSUR) KILLIK OLURSA AĞIR KUSUR
smile.gif

8. PARK AMPULLERİ SARI DEĞİL (HAFİF KUSUR)

ARACIM BU ŞEKİLDE GEÇMİŞTİR AĞIR KUSURLAR YAPILIP TEKRARDAN MUAYENEYE GİDİLMİŞTİR. BÖYLELİKLE NEYİN KUSURLU NEYİN KUSURLU OLMADIĞINI ÖĞRENMİŞ OLUP AĞIR KUSURLUDAN ARACINIZI TAMİRCİYE GÖTÜRDÜĞÜNÜZDE EĞER TEKRARDAN BAKTIRICAKSANIZ HEE BİDE OLMAMIŞSA HARCINIZ YANIYOR İŞTE BU KADAR 1 SENE BOYUNCA NE GÖRÜRÜM NEDE DUYARIM
smile.gif

Geçmiş olsun. Ayrıca bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. :)

arkadaş geçen sıfır hyundai ile gitmiş 3 adet hafif kusur bulmuşlar bilginize

bende hafta ici gidecem.ins banada senin tipin bana ölen babami hatırlatıyo hade caktım kusuru deyip gondermezler:)

olsun bu uygulama gerçekten on numara zaten yakında hurda araç davası çıkıyormuş haberiniz ola

bende de var merceksiz 8000k sorun olmaz herhalde

önemli olan ayarı

bu muayene olayının cılkı çıkmaya başladı.harc tekrardan yatırma olayı bence tam bir dolandırıcılık.

Geri