muayeneden 2 hafif kusur ile geçtim

genel olarak muayene sistemine karşı değilim ama cumartesi günü benimkide girdi motor no okunmuyor diye hafif kusurlu geçti,şimdi uğraşmamak için böyle kusuru yazıp yollamakda bana doğru gelmedi,okuyamıyorsan buna çözüm üret,göremediğin yerde ise ona göre bir aparat yaptır ayna tak filan benim araba ferrari değilki on yılda bir denk gelsin bir çok opel vardı orada şimdi hepsi hafif kusurlumu.

QUOTE=savaş;1084297]Muayeneden geçmeyenler, daha bu sistemi görmedikleri halde, ondan bundan duydukları nedeniyle, hele hele araçlarında kendilerinin bile yasak olduğunu bildikleri eklentileri olanlar bu sistemi hep haksızca eleştiriyorlar. Ben daha standart, bakımları zamanında yapılmış bir aracın TÜV'ün kapısından geri döndüğünü görmedim. Araçlarımız bilgisayarlı aletler tarafından teknik kontrollerden geçiriliyor, bizlerin fark edemediği arızalar, hatalar ortaya çıkıyor, bunun neticesi canımızı emanet ettiğimiz araçlar daha güvenli oluyor bunda ne gibi bir kötülük var anlamıyorum.[/QUOTE]

:tesk::good::good::good:

Bende hafif kusurlu geçenlerdenim.
Ancak ilk seferde geçemedim 1 hafta önce yetkili serviste far ayarı yaptırmama rağmen kısa hüzme farlar aşağıda diyerek geri gönderdiler.Servise gittim zorla da olsa biraz ayarı yükselterek geçtim. Servis teki çalışan ;sen geri dön geçersin dedi daha öncede başlarına gelmiş hiç ellemeden gönderiyoruz geçiyorlar diyo.
Çok umursamaz tavırlarımız var çoooook...

arkadaşlar bu motor nonun okunmamasının nedenleri ne olabilir allah korusun aracın çenç olduğunun işareti olabilirmi

motor nosu neden okunmuyor yazdınız diye sorduğumda, motor kapağının altında kaldığını ve bulamadıkları için motor no okunmuyor yazdıklarını söylediler.Bende bunun benim sorunum olmadığını ve bulamıyoruz diye yazmalarını söyledim.Yapacak bişey yok.Araçta sorun yok yani...

biraz araştırdımda okunmayanları servise gönderip yazı aldırıyorlarmış oda 30-50 tl imiş açıkcası iyi kurtulmuşuz galiba ama yinede bana saçma geliyor,bunun cezasını bizler ödememeliyiz.

Geri