Muayyer Araç Konusu :) - Muayyer Ne Demek ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araçlarda insalar gibi..Önce dışına görünümüne bakarsın, ama önemli olan içidir...:)

• Beğen
Tepkiler: Murat ve Hasip
Araçlarda insalar gibi..Önce dışına görünümüne bakarsın, ama önemli olan içidir...:)
Allah var, önce motor ve şanziman soruyorum, sonra elektronik aksam, en son boya. Adam ona bile ne soruyorsun dedi [emoji3]

E hiç mi sormayalim.

D5503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu bu adamın gider yapası varmış.. :)

Boyalı olması neyi değiştirir merak ediyorum hadi değişmiş parça olsa neyse

---- Seri mesaj engellendi. Mesajlar birleştirildi. (Opel Forum) ----

Bizde artık nasıl bir pisikoloji olduysa benim arka kapı ve çamurluk boyalı resimleri çektim saklıyorum satarken inanmazlar çünkü değişmiş derler :)

Son düzenleme:
Şöyle bir istisnası var. Benim ön ve arka çamurluk boya işinden karşı tarafın sigortasından aldığım deger kaybı da sms de geliyor. 750 boya, 750 deger kaybından ben aldım. Ama sms de 1.500 dönüyor örnegin.

O değilde benim en gıcık olduğum sigorta şişirdiğinden dolayı rakam yüksek çıkıyor yalanları(Hasar kayıt)...

Bunu ben de tutuyorum. Adam sürttü kaçtı, bişekil buldum. Yaptırdım ama fotosunu bir köşede tutmakda yarar var. Alan da rahat edebilir.

Boyalı olması neyi değiştirir merak ediyorum hadi değişmiş parça olsa neyse

Bizde artık nasıl bir pisikoloji olduysa benim arka kapı ve çamurluk boyalı resimleri çektim saklıyorum satarken inanmazlar çünkü değişmiş derler :)

Son düzenleme:
Geri