multimedia kullanan arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum

Ynt:

Cvplar icin tesekkurler

Ynt: multimedia kullanan arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum

BÜLENT link' Alıntı:
Cyclone kullaniyorum bluetooth tan telefondaki muzikler bile dinleniyor.

aynen bende necvox cihazım ile telefonumdaki müzikleri bluetooth'dan araç hoparlörleri ile dinleyebiliyorum..

Navimaster multimedia da bluetooth konuşmalarında her zaman sorduğum soru "sesim net mi?" Her zaman aldığım cevap "neeet" :) yani ne gerek var 1500 TL verip cyclone veya necvox almaya! 750+montaj ile hepsi birarada :)

Ynt:

Yavuz bey ozelden msj attim navimaster la alakali bakar misiniz

Ok

yavuzozkan link' Alıntı:
Navimaster multimedia da bluetooth konuşmalarında her zaman sorduğum soru "sesim net mi?" Her zaman aldığım cevap "neeet" :) yani ne gerek var 1500 TL verip cyclone veya necvox almaya! 750+montaj ile hepsi birarada :)
Yavuz garanti varmi navimasterda. ?

2 yıl garanti var abi

yavuz bey ankarada nerde montaj yapacağız

adana onatçada geçenlerde sordum 2200TL dediler ve bence hiç gerek yok. malum alışveris sitelerinde yarı fiyatına çok da güzel makineler mevcut. Kendi görüşümdür .saygılar

Minigun link' Alıntı:
adana onatçada geçenlerde sordum 2200TL dediler ve bence hiç gerek yok. malum alışveris sitelerinde yarı fiyatına çok da güzel makineler mevcut.

Alışveriş siteleriden alanaların durumları malum. Kullanmaya başlayınca anlarsınız. Hiç olmadı arkanızda kapı gibi satıcının olduğu firmalarla görüşün.

Servisten alın demiyorum ama düzgün satıcıdan alın

Geri