Ynt: Multimedya yardım
Arkadaşlar avgo smart cihazım takıldı fakat detaylı bir inceleme yapadım. Hatta akşam tekrar söktürecem. Gps çekmiyor. Kolntrol etmeden montajladık. Tekrar sökecez cihazı. Gps i consolun içine koyduk. Orada çeker diye düşündük. Dışarı mı almak gerekiyor.
Gördüğüm eksi ve artıları şöyle. Akşam resimleri de ekelyecem.
+Ses sistemi muazzam. Takan usta mağazasında ses sistemi montajı yapıyor. işi bu yani. o bile sese hayret etti. Surrond 3d ses efekti var. Ve detaylar o kadar netki her ayrıntıyı duyuyorsunuz süper. Sinema ses sistemi gibi

Arkalarda hoparlörüm yok önlerde orjinal. Bu haliyle böyleyse

+Bluetooth da ses karşıya çok net gidiyor. Cihaza yaklaşmanıza gerek yok. Araç hareket halindeyken de denedim ses çok net gidiyor.
+Kemer ikaz sesi cihazın hoparlöründen geliyor. Sesi çok az hiç rahatsız etmiyor.
+Ana menusu güzel. Windows 8 görünümlü olduğu için ikonlar büyük. Kullanmak kolay.
+Cihaz kapalı durumdayken klima, fan, dış sıcaklık bilgileri var. Görüntüsü çok güzel.
+Cihaz hem kapalıyken hemde ana menude dış sıcaklığı gösteriyor.
+Usb menüsü görüntü olarakta güzel kullanışlı da.
+1080 videoalrı denedik çok net ve hızlı oynatıyor.
+Radyo orjinali ile aynı. Bir eksik göremedik. Cızırtı vs de yok.
+Sd kart ve gps kartı girişinin ekranın üstünde olması güzel.
+Aracımda manuel klima ve ekranda tüm fonksiyonlar çalışıyor.
+Kamerası çok net. Görenler hd mi diye takılıyor

Ama gece arkada ışık çok yetersiz kalıyor.
+Ekranı çok net. Renkleri çok iyi. Gündüz de çok rahat görünüyor.
+Anahtarı çıkardığınızda cihaz kapanmıyor. Kapıları açtığınız zaman kapanıyor.
+Kapılar veya bagaj açıldığı zaman tam ekranda güzel bir görselle gösteriyor.
+Arka park sesörüm olmadığı için geri vites ekranında gereksiz yere ekranda aracı göreceğim diyordum. Ama ekranda görünmüyor. Görüntünün tamamı kamera için ayrılmış. park sensörü olmayanlar için iyi.
+Dokunmatiğinin hassasiyetini beğenmedim ilk başta. Bastırmadan çalışmıyordu. Sonra öğrendimki tırnakla dokunmak gerekiyormuş. Bu şekilde samsung note 2 telefonumun ayarında çalıştığını gördüm. dokunmatiğini beğendim.
-Radyo menusu güzel fakat favorileri bi türlü çözemedim. 8 tane favori listesi var. Sonraki 8 ler ya yok yada ben bulamadım.
-Üzerinde igo8 var. 1000 mhz lik 256 mb bir cihazda son versiyon konabilirmiş. Mecbur ben kendi yöntemlerimle değiştirecem yazılımı.
-Direksiyondan tüm tuşlar aktif fakat yukarı aşağı kadırdığımız yuvarlak tuşuyla radyoda sadece favoriler atlıyor. Frekans değişimleri konsolda yada ekranda oluyor.
-Tv çekmiyor gibi birşey. Normalde de böyle mi bilmiyorum ama 3 tane kanal çıktı ve net değil.
-Araç ayarları menusü ingilizce