Müthiş Bir CDX Buldum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
araba hiçte beklediğim gibi değilmiş.ya sıfır astra sedan alacam ya da başka bir CDX düşünüyorum.şu anda bir 100.yıl daha var onunla ilgileniyorum

Son düzenleme:
ne yazıkki öyle.siz siz olun aracı canlı canlı görmeden karar vermeyin.fotoğraflar göz almak için..

Neden 98 den 2000 e geçmek istediniz? Sizin araçta zaten özellik olarak gayet iyi bence.bizde 97 gls fazlasıyla yetiyor.

2000 model 54.000 km deki 100.yılın bayan sahibi ile 19.750 ye anlaştım gibi.dahada pazarlık yemiyor.ama araç 10 numara

2000 model 54.000 km deki 100.yılın bayan sahibi ile 19.750 ye anlaştım gibi.dahada pazarlık yemiyor.ama araç 10 numara

İlk araç resimlerde gayet güzel görünüyordu.Demekki baya olmuş fotoğraf çekeli.Neyse hayırlısı olsun.Son aracın resimleri varmı?

evet bende ilk CDX i görünce işte aradığım araba bu dedim ama gördükten sonra..ne yazıkki öyle kandırıcı-dolandırıcı bir millet olmuşuzki..100.yılın fotoğrafı yok.yarın tekrar inceleyeceğim ve kontrol ettircem arabayı.gerçi bir sorun çıkmayacağından eminim ama alınca çekerim inşallah.foto yağmuruna tutarım sizi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri