mutlaka okuyun ama mutlaka

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ertuğrul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ertuğrul

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
bu konu daha once acıldımı bılmıyorum ama ben yınede yer vermek ıstedım dun aksam otobusun camında gordugum ılan
aynen soyle yazıyordu

DUNYANIN EN PAHALI BENZININİ KULLANMAYA KARSI
17 ARALIK 2008 CARSAMBA GUNU BIR GUNLUGUNE KONTAK KAPATIYORUZ
DUYARLI HER TURK VATANDASINI
BU PROTESTO EYLEMINE BEKLIYORUZ
WWW.en-haber.com sıtesınde ayrıntılı bılgı varmıs

ben ısı yarıyacagını dusunuyorum gelın bızde bu protestoya katılalım opelimnet aılesı olarak

madem katılcaz aynı yazıyı bi kagıda yazdırıp biz de asalım aracımıza...kitle artsın...

ya ben ne yapayım. Oturdukları yerden kontak kapatın eylem yapalım diye talimat vermeyi biliyorlar. Benim işyerine hiç bi toplu taşıma aracı çalışmıyor, minibüsü kullanmak zorundayım. O zaman gelsinler benim personeli ışınlayarak mı yoksa güneş enerjili araçla mı taşıyacaklarsa taşısınlar bende seve seve kontak kapatayım.

Bu işler böyle olmaz arkadaşlar. Çinlilerle dalga geçiyorlardı bisiklete biniyorlar diye. Şimdi anladınız mı adamlar neden heryere bisikletle gidiyor?!?!? Adamlar her gün kontak kapatıyor yani. Biz bırakın bisikletliyi, mobilet bile gördükmü sıkıştırıp üzerine sürüyoruz. Daha kötüsü mobilet bisiklet gibi araçlar bir ulaşım aracından çok bir nevi çoluk çocuk eğlencesi gibi görülüyor. Oysa o bisikletlerin her biri aylık 500 lira benzin masrafından kurtarıyor binen kişiyi. (arabanın evin önünde yattığını farzediyorum) Yok eğer arabası da yoksa aylık bi 500 lira daha sigorta bakım masrafı v.b. den tasarrufu var. Böyle bi düzeni siz de sağlayın, ondan sonra benzin isterse 5 lira olsun dokunmaz!

sende haklısın nedıyebılırımkı asagı tukursen sakal yukarı turkusen bıyık

Arabaya binenin zaten çoğunluğu eli mahkum yoksa nediye her ay okadar benzin-mazot parası verelimki?Satıp kurtulmadıkça binecez Seve-Seve yani:)

evet kontak kapatalım toplu tasıma araclarına yonelelim. halk otobusleri tavan yapsın. yanlıs anlasılmasın ama boyle bi eylem ancak toplu tasıma araclarına yarar. hergun otobuslerde soforlerle tartısan biri olarak yanınızdayım. zaten arabam burda değil ama onuda calıstırılmamasını sağlarım:)

ben bugün sokakta gördüm ''bu araç dünyanın en pahalı aracını kullanmaktadır'' diye yazıyordu arka camın altında demekki buymuş

zaten kontagin acildigi yok ki...

Geri