mutlaka okuyun ama mutlaka

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ertuğrul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kim dalga geçmiş Çinlilerle, aklına şaşarım. Amsterdam/Hollanda'da bisiklete binmek bir yaşam stili, Hollandalıların arabaları yok mu, var; ama iş günlük kullanıma geldiğinde devlet tarafından düzenlenmiş özel yollarda bisikletiyle gidip geliyor herkes.

Bakınız aşağıdaki vatandaşın kıyafetine, evrak çantasına, ve altındaki son model araca!

pr2s_amsterdam_bicycle_suit.jpg

Şu vatandaş da parlemtoya giden sosyal işler bakanı; zırhlı aracı ve korumalarıyla(!!)

pu7s_hauge_Afgetreden_Minister_Donner_op_de_Fiets.jpg

Ha, biz Hollandalı garibanlardan çok zengin bir millet olduğumuzdan, başımıza da o kafada adamları getiriyoruz, bol bol tünel yapsınlar, kavşak yapsınlar otomobillerimize..!!

kontak kapatarak eylem mi olur :)

herkes toplanir basbakanligin onunde protesto yapilir..
veya kizilay taksim gibi yerlerde..

genelde bizim burdaki cumurbaskanliginda oluo :))))
goruom hep

Benim kontak genelde kapalı zaten:)

Pardon, birsey merak ettim. Kontak kapatarak kimi kime sikayet etmis olacaksiniz? Yani illaki bir beklenti vardir bu eylemden. Bir gunluk bir protestodan sonra benzinin fiatinin dusecegine dair bir beklentimi var???? Elestiri icin degil, sadece merak ettigimden sordum...

biz millet olarak demokratik haklarımızı hiçbirzaman savunamadık halende savunmasını bilmiyoruz.birtek kurtuluş savaşında dirlik ve birlik olmuşuz ondada tüm dünyayı dize getirmişiz.biraz uyanık oolsak sokaklara insek kimse bu saçma kanunları ve kazıkları atamaz bize.doğalgaza zam yapılıyor homur homur homurdanıyoruz kimsenin bişey yaptığı yok, keza benzin, su, elektrik v.s. aynı şek,lde.bu işleri sivil toplum örgütlerinin yada tüketici derneklerinin organize etmesi gerek bence.ama maalesef onlarda bu işlerden nemalandıkları için kimseyi uyandırmak istemiyorlar.cumhuriyet mitingleri gibi sokaklara bi inelim bakalım doğalgazı nasıl hemen güncelleyeceklerdir.benzin 155 dolardan 45 dolara indi neden üçte bir yansımadı pompa fiyatlarına neden?????

arkadaşların dedği gibi toplu halde biyerde sesimizi duyurmamaız lazım yoksa kimsenin umurunda olmaz,en azından kendi aramızda bile yapabiliriz.çağırırız kameralarıda opelciler işlek bi yolda kontak kapattı diye:)ancak sonra örgüt kurmak ve toplumu galyana getirmekten sitemizii bile kapar bu devlet

bir yerden başlamak lazım. katılıyorum
ve o gün binmeyeceğim arabama...

Geri