B
BurakyNk
Bilgi Girilmemiş
Ynt: Mutlu Son
Bende MarOtodan aldım arabayı ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tavsiyeniz üzerine tekrar inceledim ordaki boşluğu iyi kaptıyor ve ayrı bi şıklık katıyor teslim alırken talep edicemtomacco link' Alıntı:hayırlı olsun.bende arabada sigara içmiyorum.ama küllüğü aldım araçta şık duruyor.
BurakyNk link' Alıntı:
Teşekkürler Allah sizlerede kazasız kullanım nasip eder inşallahlt818 link' Alıntı:
Araciniz hayirli olsun, Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin
Siyah ve cosmo 045thumbsup
52.400 aldım navi+cam filmi+kasko+dosya masrafı 55.000 felan geldi sizce uygun mu ?oki link' Alıntı:şimdiden hayırlı olsun. Cosmo domanım iyi seçim. Nekadara mal oldu acaba?
Cyclone navi taktırıcam sanırım yeterlidirGökalp link' Alıntı:hayırlısı olsun servis olayı da iyidir insanlar 450 civarı bakım yaptırıken ben 400 e net yaptırmıştım ama bir de navi koydur daha tatlı olur
mertandur link' Alıntı:Aracınız hayırlı olsun ayrıca
Teşekkürler arkadaşlar.Sercan link' Alıntı:Hayırlı olsun
YunusÇelebi link' Alıntı:Tavsiyeniz üzerine tekrar inceledim ordaki boşluğu iyi kaptıyor ve ayrı bi şıklık katıyor teslim alırken talep edicem Teşekkürler Allah sizlerede kazasız kullanım nasip eder inşallah
Maroto Eyüp bana sadece 10dk uzakda bu açıdan çok şanslıyım zaten hep yolumun üzerinde kafama takılan yerler ve servis ihtiyaçları avantaj olucak tabi arada bir kahve içmeye gitmemde caabası
Yeşilpınar'da sen nerdensin?Umitbjk link' Alıntı:Ne tarafta oturuyorsun Yunus bende yakınım Mar otoya.