My Mechanical Love Is OPC

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kerem61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kerem61

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar Merhaba Trabzondan Kerem Aranıza Yeni Katıldım Herkese Keyifli Forumlar Diliyorum Buda Aracım ;

dsc0371b.jpg

dsc0364gh.jpg

dsc0347lf.jpg

dsc0338mn.jpg

dsc0322hk.jpg

dsc0282h.jpg

dsc0427q.jpg

nadir abem vallahi yazacaktım adamın konusunu baştan kokutmayam diye birşey demedin...dün akşam konu konu seni arıyorum yoksun abi :) unuturmuyum yoksam seni :P

bu araç gerçekten opc mi yoksa opc bodyli mi? açıkçası ben bir opc'nin dış modifiye edilmesine karşıyım. opc'yi opc yapan fabrika çıkışı özellikleridir bence. opc jantı olmadıktan sonra... motorda oynama var mı? motorunda fotograflarını koyabilir misiniz?

bu araç gerçekten opc mi yoksa opc bodyli mi? açıkçası ben bir opc'nin dış modifiye edilmesine karşıyım. opc'yi opc yapan fabrika çıkışı özellikleridir bence. opc jantı olmadıktan sonra... motorda oynama var mı? motorunda fotograflarını koyabilir misiniz?

Aracım Opc Body Kitli Motorunda Yazılım Var Blow Off Falanda Aldım Onları Taktıracagım.. Jant Zevk Meselesi Benim Zevkim Sarıdan Yana Saygılar

aracın motor kodu nedir? güle güle kullanın herkesin zevki farklı tabi. ben "bence" dye başlamıştım mesajıma dikkat ederseniz. yoksa bana ne ki!

aracın motor kodu nedir? güle güle kullanın herkesin zevki farklı tabi. ben "bence" dye başlamıştım mesajıma dikkat ederseniz. yoksa bana ne ki!

Arabam Vandan Bozmadım OPC Body Kit Spor Yay 17 König Jant Motor Yazılımı Angel Far Vs Extraları İle Beslenmiştir

Body ve jantlar güzel, ancak farlar bence orjinali karartmalı daha hoş. :D kazasız belasız.

Geri