My Mechanical Love Is OPC

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kerem61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynalar kalmış tek opc olmayan. birde bu araç dizelmi blow off takacaksınız.

araç şahane olmuş nazar değmesin kazasız belasız :) Ne yalan söyleyim o kaputa deri gbi takılan kaput koruyucuya gıcık olurum ama o bile yakışmış tekrardan maşallah :) sanırım 1.6 turbo?

1.3 turbo :) azcıkta dizel...

Ne yalan söylim cam filminden ceza yiyen Maviş Corsa'nın yanına yaklaşamaz. Koyu renk olsaydı jantlar bir nebze ancak beyaz gövde ve o renk jantlar at-kelebek ilişkisini anımsatıyor. Kişisel görüşümdür, aksini düşünüyorsanız itibar etmeyiniz.

dipnot : Güzel Türkçemizi koruyalım,yabancı dilin yersiz kullanımı yozlaşmaya atılan ufak ama tehlikeli adımlardır.

Öncelikle aramıza hoşgeldin , camlar simsiyah umarım benim yediğim cezadan yemezsin sende , onun haricinde araban çok güzel kazasız belasız kullanasın

hosgeldınız aramıza aracınız cok guzel kım ne derse sıkmayın canınızı sızın ıcınıze sındıyse en ıyısı odur allah kaza beladan korusun :)

aramıza hoşgeldin. aracını faceden takip ediyorum. trabzon garage grubundan biliyorum. sağlam makine. keyfini sür inşallah.

hosgeldınız aramıza aracınız cok guzel kım ne derse sıkmayın canınızı sızın ıcınıze sındıyse en ıyısı odur allah kaza beladan korusun :)

aramıza hoşgeldin. aracını faceden takip ediyorum. trabzon garage grubundan biliyorum. sağlam makine. keyfini sür inşallah.

Herkese Teşekkürler ALLAH Razı Olsun İçime Sindi Bütün Arabalarıma Sarı Jant Koydum Bundada Furyayı Bozmak İstemedim :) Tekrar Teşekkürler

Geri