Bugün 14:41 #1 A akaniboz Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 21 Ara 2024 Mesajlar 2 Tepkime puanı 1 Puanları 3 Siteyi ziyaret et Merhaba, geçen hafta 0 opel corsa gs aldım. My opel uygulamasına aracı kayıt etmek istiyorum ancak şasi numarasını doğru girmeme rağmen hata alıyorum.
Merhaba, geçen hafta 0 opel corsa gs aldım. My opel uygulamasına aracı kayıt etmek istiyorum ancak şasi numarasını doğru girmeme rağmen hata alıyorum.
Bugün 18:03 #2 Hasip $value="Opelim.Net"; Yönetici Genel Başkan 03-Afyonkarahisar Katılım 16 May 2015 Mesajlar 9,092 Tepkime puanı 6,351 Puanları 113 Yaş 41 Siteyi ziyaret et W0L kısmında yanlışlık yapıyor olabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam arada O harfi yerine sıfır rakamı var. Yada tam tersi.
W0L kısmında yanlışlık yapıyor olabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam arada O harfi yerine sıfır rakamı var. Yada tam tersi.
Bugün 18:13 Konuyu Başlatan #3 A akaniboz Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 21 Ara 2024 Mesajlar 2 Tepkime puanı 1 Puanları 3 Siteyi ziyaret et Aynen öyleymiş çözüldü sorunum teşekkürler.