My SiLveR GirL...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hosta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bi kaç yere sordum adananın en kaliteli en güvenli yeri 500 lira fiyat verdi

bi tanıdık bulduk ücretsiz hallettik ama tahminim başkasına yapsa 350 alırdı

çünkü bizim arac essentia baya boyancak yer vardı yeni m3 ayna alıp onlarıda boyattım

persembe günü bagaj kolunu boyamayı unutmus onu boyatııcam bide aynaları tekrar zımparalatıp boyatcam bi kaç pürüz var hoş durmuyo

tavandaki çıtalar boyanırmı onlar için ne düşünüyorsunuz ??

bi kaç yere sordum adananın en kaliteli en güvenli yeri 500 lira fiyat verdi

bi tanıdık bulduk ücretsiz hallettik ama tahminim başkasına yapsa 350 alırdı

çünkü bizim arac essentia baya boyancak yer vardı yeni m3 ayna alıp onlarıda boyattım

persembe günü bagaj kolunu boyamayı unutmus onu boyatııcam bide aynaları tekrar zımparalatıp boyatcam bi kaç pürüz var hoş durmuyo

tavandaki çıtalar boyanırmı onlar için ne düşünüyorsunuz ??
tavandaki cıtaları boyatsan da olur da portbag yerleri var ya tavanda,oralar boya ile yapısabilir.

portbagaj kullanmıyorum ama nasıl olur diye merak ettim sizlerinde fikirlerinizi almak istedim

yorumlarınız ve yardımlarınız için tşk ederim

jantlar eskı zaten onlarada bı ayar verecem zaten :D zamanı geldi:good:

mms le bana bi kaç foto gönderdi kuzen pc si bozulmus

ledli stoplarda tamam sıra ızgara sis far takımında arıyoruz bilen varsa lütfen yardımını esirgemesin

ledli stopları benim gibi volkanda sponsorumuz savas abiden almıs çok memnun

bide spoiler lazım arkdaslar

Son düzenleme:
kuzen sagolasın elıne saglık .............

kardeşim aracın sade ve hoş çok abartıya kaçma bence...
bu corsada en fazla oynayan benim basıma çok şey açtım :D oradan sana tecrübelerimi iletebilirim...
bence hepsinden önce chip yap chip :D gerçekten bomba oluyor pişman olmayacagının garantisini vereyim,sonra ses var görüntü yok olmasın :D
ayrıca panjur işini tavsiye etmem.. çünkü ben yaptuırdım bugun geri taktırdım.. yok ben illa yaptıracagım dersen de irmscher in orjinal panjur kitini getirt o gerçekten harika ötesi...
Sana aktaracaklarım şimdlilk bu kadar herhangi bir sorun olursa yardımcı oluırum kardeşim

Geri