Ynt: MyOpelService çekilişi
Bana bir yıllık yol yardımı çıktı=)
Bana bir yıllık yol yardımı çıktı=)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tunc link' Alıntı:şubat Ayında Yapılan MyOpel çekilişinde Opel Adam Bizim Müşterimize çıkmıştır.
Beraberinde İphone 5s Cep telefonu,Tablet,Öcretsiz 1 yıl yol yardım, Opel Ajandası gibi birçok ürün sahiplerine ulaşmıştır.
Önümüzdeki Ay (tarihi kesinleşmedi) yapılacak olan çekilişte Bu sefer'ki Büyük Ödül Opel Mokka olacak
Devamındaki ödüller henüz açıklanmış değil.Gerekli bilgiler geldiğinde sizlerle paylaşacağım.
MyOpel'e kaydını oluşturmayan arkadaşlara istemiş olduğum bilgileri özelden msj olarak atabilirse kendilerine MyOpel linkinin gönderilmesini ve kolayca bu fırsattan yararlanmasını sağlayacağım.
İsim,Soyisim,
kayıt olmuş olmak yeterli mi bu sisteme ben de kocaeli den kayıt yaptırmıştım geçenlerde
telefon,Mail adresinizi göndermeniz yeterli olacaktır.
Bu çekilişte kazan talihlilerin yine bayimizden olmasını temenni ederek iyi şanslar diliyorum..
Tarık Tunç...
ABİ PM DEN GEREKLİ BİLGİLERİ GÖNDERDİMtunc link' Alıntı:şubat Ayında Yapılan MyOpel çekilişinde Opel Adam Bizim Müşterimize çıkmıştır.
Beraberinde İphone 5s Cep telefonu,Tablet,Öcretsiz 1 yıl yol yardım, Opel Ajandası gibi birçok ürün sahiplerine ulaşmıştır.
Önümüzdeki Ay (tarihi kesinleşmedi) yapılacak olan çekilişte Bu sefer'ki Büyük Ödül Opel Mokka olacak
Devamındaki ödüller henüz açıklanmış değil.Gerekli bilgiler geldiğinde sizlerle paylaşacağım.
MyOpel'e kaydını oluşturmayan arkadaşlara istemiş olduğum bilgileri özelden msj olarak atabilirse kendilerine MyOpel linkinin gönderilmesini ve kolayca bu fırsattan yararlanmasını sağlayacağım.
İsim,Soyisim,
telefon,Mail adresinizi göndermeniz yeterli olacaktır.
Bu çekilişte kazan talihlilerin yine bayimizden olmasını temenni ederek iyi şanslar diliyorum..
Tarık Tunç...