Nano bor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wasiyet1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wasiyet1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba. Aracımın bakımı geldi hafta sonu yaptıracağım. Merak ettiğim bir şey var. Bu nano bor nedir işe yarar mı? Söylendiği gibi performansı arttırmak gibi bir özelliği var mı ?

Ynt: Nano bor

Bu bor bildiğimiz bor ise önceden tvlerde çok dolanıyordu yakıt tasarrufu performans vs vs ve uygun fiyataydı bu yüzden hep şüpheliydim hiç kullanan görmedim eğer o borsa.

Bor olarak etkisini bizzat gördüğüm ve en akla yatkın ürün motor silk. Bunu 10bin km den sonra kullanabiliyorsunuz sadece. Diğerleri ne kadar etkilidir bilemem ama ismi lazım olmayan bir ürünü kullanan arkadaşım onu temizleyebilmek için 4 sefer üst üste yağ değişimi yaptı. Zamk gibi olanlardan kesinlikle uzak durun.

Opet istasyonunda özellikle görüyorum ürünü. Araç bakım yapılır yapılmaz yağa konuluyormuş  023hm

eketen link' Alıntı:
Bor olarak etkisini bizzat gördüğüm ve en akla yatkın ürün motor silk. Bunu 10bin km den sonra kullanabiliyorsunuz sadece. Diğerleri ne kadar etkilidir bilemem ama ismi lazım olmayan bir ürünü kullanan arkadaşım onu temizleyebilmek için 4 sefer üst üste yağ değişimi yaptı. Zamk gibi olanlardan kesinlikle uzak durun.

Arkadaşınız neden motordan bu ürünü temizlemek istedi.

Burock3427 link' Alıntı:
Arkadaşınız neden motordan bu ürünü temizlemek istedi.

Araba çekişten düştü yakıt birbuçuk kat kadar arttı. Motor sıkıştığını bariz belli ediyordu. Anında böyle etki gösteren  bir şeyin ilk yağlamaya neler yaptığını düşünmek gerek. Eski yağ yakan kamyonlarda belki işe yarayabilir ama 0-5 viskozite yağ kullanan motorda bu ölümcül bile olabilir.

Geri