Nano koruma nedir? Nerede yaptırmak uygun olur? Nasıl yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tomacco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Nano koruma nedir? Nerede yaptırmak uygun olur? Nasıl yapılır?

TOGI link' Alıntı:
Bu arada sonaxta jant ve trimlerede nano uygulama yapıyorlarmı ?
Onu sormadım gittiğimde sorayım.trim dediğiniz nedir?onuda sorayım.Acaba hangi ürünleri kullanacaklar.
Şimdi burda yazılanları not alıp öyle gidicem bakalım ne kadarı yapılacak?

Trim aracın dışındaki siyah yerler ..Sileceklerin önündeki siyah kısım , tampon altları gibi , cam kenarları vs..

TOGI link' Alıntı:
Trim aracın dışındaki siyah yerler ..Sileceklerin önündeki siyah kısım , tampon altları gibi , cam kenarları vs..
Oradaki plastik kısımlar sanırım bahsettiğiniz onuda sorayım gidince.
Birde nano koruma sonrasında araçta renk değişimi veya matlık metalik rengin eski parlaklığını yitirmesi gibi durumlar söz konusu olmaz değil mi?
Yani orjinal duruşunda bir olumsuzluk meydana gelmiyor değil mi?

Daha parlak ve ıslak bir görünüm olacaktır.

TOGI link' Alıntı:
Daha parlak ve ıslak bir görünüm olacaktır.
Teşekkürler.
Yağmur çok azaltırmı etkisini?.ne kadar süre yağmur görmemesi lazım işlem yapıldıktan sonra?Bugün istanbul yağmurlu.

1 gün boyunca görmemeli..Haftaya pazartesiye erteleyin derim..

Bugün sıra varmış zaten yarın sabah için randevu aldım.Bakalım artık.Olmadı kapalı otoparkı var sonaxın rica ederim bir akşam onlarda bırakırım.

astra2011 link' Alıntı:
sn tomacco ; ben arabamı aldıkdan 1 hafta sonra yaptırdım..kısaca soyle dıyeyym sonax super bı uygulama bnde sızın gıbı cok kararsız kaldım hatta bayılerden bıle fıkır aldım onlar yaptırma dedıler.. ama yaptırmakda ıstyrdum acıkcası.. ve karrı verp yaptırdım adamlardan rıca edıp yanlarında durdum.. oglen 1 de basladılar aksam 5.30 gıbı bıttı. kısacası super otesı bişi araba tamamen degıstı sankı... yaz gelsın yıne yaptırcam.. yıne sorcakların olursa cevaplarm... tşkk
Teşekkür cevap için.

Merhaba tomacco,ben aracımı nisan 2011 de aldım ve ilk 500km için geçerli olan 0 araç nano boya korumayı sonax beykentte yaptırmıştım aşağı yukarı 5,5 saat sürmüştü fiyat sadece boya koruma için 200-TL idi (size verilen fiyat oldukça iyi)uygulama sonrası aracın 1 hafta su ile temas etmemesinin iyi olacağı  söylenmişti uygulama süresince aracınızın başında bulunmanız iyi olacaktır.

ben yaptırdım premium koruma olarak 250 lira tuttu.nanoda 200 idi.yaptırdıktan sonra kapalı garaja bırkatım.ama bu hafta yağmur yağdı baya bahçede açık garaj var ordada duruyor artık.bana 1 hafta boyunca yıkanmasın dendi çamur yaprak artık araba pislik içinde. :)

Geri