nasıl anlaşılır bu ya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astra_03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

astra_03

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar 2003 astra elegance 73000 km de ve triger setinin değişip değişmediğini nasıl anlarım değişim yapılmadıysa arac nasıl belirtiler verir şimdiden teşekkürler acilllllllll

Yeni aldıysan direk değiştir derim ben .yok eger ben şansımı denicem dersen 2000 tl ile kumara girmiş olursun...

Bi ustaya yada servise götür kontrol ettir..Araç servis bakımlı ise kayıtları vardır yada aldığın sahibine sorucaksın değişti mi değişmedi mi diye.

adet üzerine ve içim rahat olsun dersen şayet değiştir cunkı arızası durumunda buyuk masraf acabılır

araç yıl olarak ve km olarak triger süresini doldurmuş zaten ikinci değişiminde yarılarına gelmiş büyük ihtimal sahibi değiştirmiştir ama ihtimaller üzerine haraket etmek yanlış olur 400 500 lira civarında bi fiyata değiştirebilirsin

motorun üst kısmında yapıştırılmış bir kağıtta değiştiği tarih ve km yazıyor benimkinin. bi de usta bakarsa anlar kayışın halinden zaten

Değişim KMleri 60-120-... diye gider 60bin kmde değişmişse daha yeni gibi ama ya değiştirmediyse o da çok büyük risk en güzelide kontrol ettirmek araç yetkili servise gidiyosa yapılan işlemler opel club cardda yüklüdür ordan bakılabilir

Yeni aldıysan direk değiştir derim ben .yok eger ben şansımı denicem dersen 2000 tl ile kumara girmiş olursun...
bende 67 bınde almıstım ılk sahıbı butun her bakımı yapıldı dedı ben huylandım ustama gosterdım ustam dınledı motor sesını tiriger degısmemiş dedi eski tırıgeri cıkardi cıkarınca kayış serbest boll kalınca hep catlamiş dikkat edinn ;)

Benim araç 40 bin km de idi. hiç değişmemişti 2001 model 2 ay kadar oldu alalı değiştim hemen.3 yaş üstü parça ve işçilik indirimi var servislerde.triger ve hidrolik değiştim 250 liraya.Dvirdaim Pompası sorunlu olursa değişiyorlar bende sorunsuzdu,V kayışıda değişir yıpranmışsa sonuçta o km de büyük ihtimalle değişir 500 civarını bulur.Eğer parçaları dışardan alır gidersen daha uygun olur, bildiğin iyi bi usta olmalı tabi triger önemli ben o yüzden servisde değiştim diğer işleri dışarda yaptırıyorum.Risk alma kardeş.

Geri