Ynt: NAVİ 600 PROBLEM
sunroof + bluetooth u kapsayan still paketi alındığında geliyor diye biliyorum ben de
sunroof + bluetooth u kapsayan still paketi alındığında geliyor diye biliyorum ben de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
chiv link' Alıntı:sunroof + bluetooth u kapsayan still paketi alındığında geliyor diye biliyorum ben de
vehicle_dynamics link' Alıntı:İlk çıkan güncellemeyi görünce ben şaşırıp kalmıştım.Denizli deki evimizin altında bulunan ve 3 kişinin çalıştığı pideciyi bile ismi ile gösteriyordu.
Navigasyonda zaten mahalle kavramı Avrupa'da olmadığı için olamaz.Bunun haricinde sokak cadde numara girebiliyor olmanız lazım.Yani hiçbir işe yaramıyor diyebilmek için haritası olmaması lazım, yoksa her cihazda olan adresi girme seçeneklerinin navi600 da olmaması imkansız.
Ben şu an Almanya dayım. Eski Türkiye haritasında Avrupa anayolları da görünüyor.Şehiriçi caddeleri göremiyor olmama rağmen internet bulduğum GPS koordinatları ile gideceğim her yeri buluyorum.Navigasyon öyle bir şey ki detaylı haritaya bile gerek duymadan kendi konumuzu ve hedefinizin konumundan gideceğiniz yönü kestirebilirsiniz.
Sn.mr.blacksea ye navigasyonunun kullanan bir arkadaşta destek almasını tavsiye ederim.
Devrim link' Alıntı:Ben denedim ama sorunu anlayamadım. Direk destination da sehir seçtikten sonra yazdığın kelimeyi hem sokak hem cadde olarak arıyor ve listeliyor alet hatta hepsinin yerine de bakilabiliyor. (Birden fazla aynı yer var ise)
Bir video mu çeksem acaba
Devrim link' Alıntı:Doğan merhaba
Sana bulaşıcam fırsat olmadı. İzmirden 2000 den beri ayrı bir izmirliyim aile hala orada
Kesin ortak tanıdık çıkar Karşıyaka'dan ))