- Konuyu Başlatan
Arkadaşlar yabancı forumlardan birinde gördüm adamlar cd400 takılıysa navi500 takılabildiğini yazmışlar. Takipteyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dimens link' Alıntı:Arkadaşlar yabancı forumlardan birinde gördüm adamlar cd400 takılıysa navi500 takılabildiğini yazmışlar. Takipteyim
Aracınız cosmo olduğu için ucuz navilerde maalesef özellik kaybı oluyor. Necvox ve cyclone de kayıp olmuyor, ancak arayüz konusu tercih olayı. Benim araç da cosmo olduğu için biliyorum aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum, bir türlü istediğim özelliklerde tam uyumlu ve görseli iyi bir navigasyon cihazı bulamadımdimens link' Alıntı:Cevabınız için teşekkürler. Elbette orjinal üründen çok daha iyi ürünler var ama anladığım kadarıyla özellik kaybı yaşamadan bütün menüleri aynı şekilde kullana bildiğim ancak navimaster var. Nedense bu ürünlerin arayüzleri pek hoşuma gitmiyor. Zevk meselesi tabi ama bana çok yapma geliyor, youtubedaki videoları izledim hele o mavi wallpaperlar falan gerçekten hoşuma gitmedi ama bu gidişle ya bu şekilde kullanacağım ya da beğenmediğim o ürünlerden birini takmaya mevbur kalacağım.
Her yere aynı linki koymussunuz. Bari altına aracınızı belirtseydiniz. ????burakyilmaz link' Alıntı: